Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Διαβάστε στην «Εν Δελφοίς» που κυκλοφορεί με 36 σελίδες....



Διαβάστε στην «Εν Δελφοίς» που κυκλοφορεί με 36 σελίδες πλούσιας ύλης και ένθετο αφιέρωμα για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις στη Φωκίδα.

- «Εσείς τι κάνατε κ. Μπούγα;». Η απάντηση του βουλευτή Δ. Κωνσταντόπουλου στο πρώην βουλευτή Φωκίδας για την υπόθεση των αντισταθμιστικών. Και επίσης γιατί είναι πλέον η ώρα των πράξεων και όχι των λόγων.
- Γιατί και σε τι ο Ηλίας Κωστοπαναγιώτου εκτελεί την εντολή του Αλέξη Τσίπρα.
- «Θετικό το πρόσημο για τα αντισταθμιστικά…» Ο δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης σε μία μεγάλη συνέντευξη για όλα όσα συμβαίνουν στο δήμο.
- Τι σημαίνει για τον Κορινθιακό Κόλπο η ένταξή του στο δίκτυο Natura 2000.
- Ποιο είναι το νέο αίτημα της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας προς την κυβέρνηση σχετικά με τη χρηματοδότηση των δήμων.
- Κέντρα Κοινότητας σε όλη τη Στερεά Ελλάδα. Ο απολογισμός της Περιφέρειας.
- Γιατί επιμένουν να διαφωνούν για τους αναξιοπαθούντες στη Δ.Κ. Γαλαξιδίου; Και όλα όσα συζήτησε και αποφάσισε το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Δελφών.
- Διαβάστε επίσης το πλήρες πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων με προτάσεις για όλα τα γούστα. Για να ξέρετε τι δεν θα πρέπει να χάσετε.
- Και μαζί με την ‘Εν Δελφοίς» αυτής της Παρασκευής ένα ένθετο 8σελίδο αφιέρωμα στην παραλιακή Φωκίδα. Εστιατόρια, καφέ- bar, beach bar, καφετέριες, ξενοδοχεία… Οι καλύτερες επιλογές για τους αναγνώστες που θέλουν να επιλέγουν γνωρίζοντας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: