Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Τα προβλήματα του Δήμου Δελφών και ειδικότερα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας όπως παρουσιάσθηκαν από τους αιρετούς στον Περιφερειάρχη κ.Μπακογιάννη




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 2 Μαΐου 2017, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογιάννη στη Λαμία, πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία του Δημάρχου Δελφών κ. Αθ. Παναγιωτόπουλου, της Περιφερειακής Συμβούλου ΠΕ Φωκίδας κ. Π. Αραβαντινού, , της Αντιδημάρχου Δελφών- ΔΕ Ιτέας κ. Τριανταφυλλιάς Πιλάλα Τσακίρη, του Αντιδημάρχου Δελφών-Θεματικό Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Νεκτάριου Μίχου, της Προέδρου του Ν.Ο.Ιτέας κ. Σ. Αναγνωστάκου, μελών του Δ.Σ.  και των προπονητών του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, με σκοπό την προώθηση της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας είναι το μοναδικό στο Δήμο Δελφών.
Ο Δήμος Δελφών διαβεβαίωσε ότι θα προβεί σε ουσιαστικές παρεμβάσεις σε θέματα συντήρησης και αποκατάστασης φθορών και ελλείψεων.  

Πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων υγρού στίβου φιλοξενούνται κάθε χρόνο. 

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας, το πλέον ιστορικό σωματείο υγρού στίβου στην περιοχή, έχει δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, που προϋποθέτει την  απρόσκοπτη και συνεχή  λειτουργία του κολυμβητηρίου σε όλη τη διάρκεια του έτους.  

Εκ του Δήμου Δελφών

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ???
ΓΡΑΨΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΣΠΙΤΙ ?????

Ανώνυμος είπε...

Ενημερωσαν αραγε τον Μπακογιαννη για το πως καταντησε την παραλια της Ιτεας η ορεσειβια με τις βοθρολιμοπετρες που εφερε κι εστρωσε την παραλια Μαιαμι και τα βραχακια ???

Ανώνυμος είπε...

Το άσχημο είναι ότι μέχρι να γίνει κάτι... ο κ Μπακογιάννης θάχει μεταπηδήσει στην Κεντρική Πολιτική σκηνή.....οπότε ...φτού κι απ αρχής...

Ανώνυμος είπε...

Αρα λαυρακι το θέμα του κολυμβητηρίου.εσείς τι κάνατε, κουκουλομα

Ανώνυμος είπε...

παρτε πρωτα αδεια λειτουργειας για το κολυμβητηριο και μετα ...φωτογραφειες,... ολοι σας

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ. ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΟΡΤΟ; ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!