Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Ανοιχτή επιστολή προς τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας (Ν.Ο.Ι) , από τον Μανώλη Καλαϊτζή (πρώην μέλος Δ.Σ)






Απευθύνομαι στο επίσημο e-mail του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, ως μέλος της ΓΣ, πρώην μέλος του ΔΣ και πολίτης της Ιτέας μιας και ο ΝΟΙ ως γνωστόν, ανήκει στους Ιτιώτες.


Από το 2018 που έγιναν οι τελευταίες εκλογές και η τελευταία ΓΣ δεν έχω κάποια ενημέρωση για το πως λειτουργεί ο ΝΟΙ από τότε και στο εξής και έχω κάθε δικαίωμα για αυτό, όπως και όλα τα μέλη της ΓΣ. 


Συνεπώς, ερωτώ τα εξής:


1. Για ποιο λόγο έχετε μπλοκάρει τον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook και δεν μπορώ να διαβάσω τις αναρτήσεις του ΝΟΙ;


2. Ποια ήταν τα 45 μέλη που "ψήφισαν" στις 05/08/2022 με τις υπογραφές τους;


3. Ποια ήταν τα μέλη που "ψήφισαν" την τροποποίηση καταστατικού στις 25/05/2022 με τις υπογραφές τους;


4. Πού έχουν δημοσιοποιηθεί οι προσκλήσεις των δύο ΓΣ;


5. Ποια είναι τα μέλη του ΔΣ σήμερα;


Αναμένω τις απαντήσεις σας άμεσα. Αν δεν πάρω απάντηση εντός της εβδομάδας, θα προβώ με τα στοιχεία που έχω στον εισαγγελέα, προκειμένου να πάρω απαντήσεις και να αποδοθούν ευθύνες. 


Είμαστε μια μικρή κοινωνία και το πρόσωπο του ΝΟΙ έχει αλλοιωθεί εξαιτίας σας με στοιχεία και με φήμες για προσωπικές απειλές σε όσους μάχονται να λειτουργεί σωστά ο σύλλογος. Μετά τις φήμες για παραιτήσεις μελών του ΔΣ πέρα από όλες τις άλλες παραβάσεις, είναι παράνομο να υφίσταται το ΔΣ. Είστε υποχρεωμένοι να διενεργήσετε εκλογές το πολύ σε 3 μήνες.


Μανώλης Καλαιτζής 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κατάντια του ιστορικού ΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Που είσαι Παντελή και τόσοι άλλοι που τρέχατε να τον στεριώσετε; Ο ΝΟΙ μας έχει χαρίσει τόσες ωραίες στιγμές. Κρίμα δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα. Γιατί δε μιλάει κανένας; γιατί δεν παραιτούνται; ο όμιλος δεν είναι μαγαζάκι κανενός. Τι απειλές είναι αυτές; πού ζούμε;;

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς κάποιοι το είδαν προσωπική επιχείρηση...

Ανώνυμος είπε...

Καλά είναι και τώρα - απλά τέτοιοι σύλλογοι είναι καπελωμένοι απ κ΄ποιες πολιτικές σκοπιμότητες και την συνεχιζόμενη ένδοια λόγω πτώχευσης της χώρας μας.. Σ'αυτό να συνυπολογισθεί το γεγονός ότι έχουν εκλείψει (κακώς) και οι άνθρωποι με κάποιο...εκτόπισμα...

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιοι εκεί πάνω δεν είχαν κάνει τον όμιλο επιχείρησή ¨τους¨ και μαγαζάκι ¨τους¨, σήμερα ο ΝΟΙ θα ήταν αρένα προσωπικών και πολιτικών αντιπαραθέσεων. Όσο για το κολυμβητήριο θα είχε γίνει εκτροφείο για πάπιες. Αν κάποιοι νομίζουν ότι ο ΝΟΙ θα καταντήσει έρημος τόπος, όπως η Φωκίδα και η Ιτέα, είναι βαθιά γελασμένοι. Εμείς οι γονείς δεν πρόκειται να τους το επιτρέψουμε!!!
Σοβαρευτείτε και συμμαζευτείτε κριτές των πάντων, μια σας φταίνε οι εκλογές του ΝΟΙ, μια σας φταίνε οι εκλογές στον εμπορικό σύλλογο Ιτέας, μια το ένα μια το άλλο. Κοιτάξτε επιτέλους τις δουλειές σας, τα σπίτια σας, τις οικογένειές σας και τα παιδιά σας.
Φτάνει πια! Μας κουράσατε!