Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Τι σόι κρίση είναι αυτή;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Διαβάζω στις εφημερίδες:
Εγκρίθηκαν από το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, κατά τη συνεδρίαση της 20ης Ιανουαρίου 2017, οι ελεγμένες από τους Ορκωτούς Ελεγκτές Οικονομικές Καταστάσεις της Τράπεζας για τη χρήση που έληξε στις 31/12/2016.
Τα καθαρά έσοδα της χρήσης 2016 ανήλθαν σε 1.728,5 εκατ. ευρώ, ενώ τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των προβλέψεων, σε 636,2 εκατ. ευρώ.

Τα κέρδη της τράπεζας στη χρήση 2016 ανήλθαν σε 1.092,3 εκατομμύρια ευρώ!!!!!!


Με λίγα λόγια, μέσα στην κρίση, ενώ βουλιάζουν τα πάντα, οι επιχειρήσεις φεύγουν, η ανεργία αγγίζει το 25%, και οι Έλληνες συρρέουν σε κατοχικά συσσίτια, η «καλή κ’ αγαθή» τράπεζα είχε κέρδη πάνω από ένα δις ευρώ. Φανταστείτε τι κέρδη πρέπει να είχαν όλες μαζί οι τράπεζες, τις οποίες σε λίγο θα μας βάλουν (να το δείτε) να τις ξαναστηρίξουμε για να μην φαλιρίσουν!


1 σχόλιο:

Μ είπε...

Κακεντρεχές-κακόβουλο-εμπαθές το δημοσίευμα... "Σιγά τον πολυέλαιο", έβγαλε "λίγο" κέρδος η καημενούλα η τράπεζα και πέσαμε όλοι να τη "φάμε"... Ντροπή μας και αίσχος! Τα καημένα τα πουλάκια μου οι τραπεζίτες, με το ζόρι εξασφαλίζουν πλέον το παντεσπάνι τους και ερχόμαστε εμείς να τους κριτικάρουμε επειδή είναι διαπλεκόμεν.. συγνώμη διορατικοί και καταφέρνουν να κρατούν όρθια τα "καταστήματά" τους με έξυπνες κινήσεις χωρίς τη βοήθεια τρίτων... και πάνω απ' όλα με δικά τους κεφάλαια, (ανακεφαλαιώσεις τραπεζών). Ενώ εμείς γκρινιάζουμε αν μας λείψουν μερικά ευρώ από το εισόδημά μας... Ε! Λοιπόν είμαστε αχάριστοι.. Αντί να χαιρόμαστε που οι τράπεζες μας είναι εύρωστες και στηρίζουν την οικονομία μας, (λέμε τώρα), εμείς μεμψιμοιρούμε και τα βλέπουμε όπως τα θέλουμε... Αχ! Τα πουλάκια μου τι τραβάνε, ούτε να χαρούν δε μπορούν με εμάς που "έμπλεξαν"! Υπομονή και του χρόνου διπλό κέρδος σας ευχόμαστε... ΡΕ δεν πάτε, μη σας στείλουμε εμείς, από 'κει που 'ρθατε...;