Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ

Όλοι στους δρόμους, όλοι στη συγκέντρωση του Εργ. Κέντρου και του ΠΑΜΕ
Την ΠΕΜΠΤΗ 23 Φλεβάρη 7,00 μμ στην πλ Λαού
  

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ
          ΙΚΑ  Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ
   Αυτές τις ημέρες  αποφασίζει η κυβέρνηση με ποιόν τρόπο θα «κλείσει» η δεύτερη αξιολόγηση με νέα μέτρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και ιδιαίτερα των συνταξιούχων. 
   Το αντιλαϊκό πακέτο ύψους πάνω από 3,6 δισ. ευρώ, θα είναι ισόποσα μοιρασμένο ανάμεσα στη φοροληστεία με συρρίκνωση του αφορολόγητου ορίου, είτε στις 6.500 πάει είτε στις 5900, (που σημαίνει τουλάχιστον μία ακόμη ΟΛΟΚΛΗΡΗ σύνταξη κομμένη ανά έτος) και στην παραπέρα μείωση των συντάξεων. Το συγκεκριμένο «πακέτο» θα ισχύει και στο μέλλον ανεξάρτητα από την όποια «θετική» έκβαση στους στόχους των κρατικών προϋπολογισμών και τυχόν «υπεραποδόσεις» των αντιλαϊκών μέτρων. Αντίθετα θα υπάρχουν με το ίδιο νομοθέτημα φοροελαφρύνσεις στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους καθώς και μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών για τη μεγαλοεργοδοσία. Δηλαδή ακόμη ποιο άδεια ασφαλιστικά ταμεία. Από το «ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα» τώρα στο «ναι θα υπάρχουν νέα μέτρα μειώσεων αλλά και αντίμετρα». ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!!!!
   Τι σημαίνουν αυτά; Την πλήρη εξαθλίωσή μας. Αν μέχρι σήμερα οι συντάξεις μας μειώθηκαν 50%, τώρα πλέον θα μιλάμε για μειώσεις του 65% και 75%.
   Στοχευμένα μας θέλουν φτωχούς, ανήμπορους, χωρίς χρήματα, χωρίς υγεία. Για τα δε παιδιά μας με τα νέα εργασιακά,  τα ετοιμάζουν δούλους στα σφαγεία των επιχειρηματικών ομίλων.
   Επειδή το χρέος δεν το δημιουργήσαμε εμείς. Επειδή και αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει να δανείζεται για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (τα 2 δίς που θα «πάρουμε» εκεί θα πάνε)  και επειδή για τη σύνταξή μας δουλέψαμε τριάντα και τριανταπέντε χρόνια, αυτά τα μέτρα είναι μια ακόμη ληστεία σε βάρος μας.
Στη ΛΗΣΤΕΙΑ αυτή μία απάντηση αρμόζει.
Όλοι στους δρόμους, όλοι στη συγκέντρωση του Εργ. Κέντρου και του ΠΑΜΕ
Την ΠΕΜΠΤΗ 23 Φλεβάρη 7,00 μμ στην πλ Λαού
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: