Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Οριστικά «ρολά» στα Μαρινόπουλος - Πώς θα είναι από αύριο τα 560 «νέα Σκλαβενίτης»

Οριστικά «ρολά» στα Μαρινόπουλος - Πώς θα είναι από αύριο τα 560 «νέα Σκλαβενίτης» - Κεντρική Εικόνα

Κλειστά θα παραμείνουν   τα καταστήματα της Μαρινόπουλος ώστε να υλοποιηθούν οι τεχνικές εργασίες που θα επιτρέψουν την ομαλή μετάβαση στο νέο σχήμα  «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε». Στις πόρτες των καταστημάτων έχουν αναρτηθεί ανακοινώσεις οι οποίες ενημερώνουν τους πελάτες σχετικά.
Τα μαγαζιά θα ανοίξουν κανονικά αύριο ενώ η ανακαίνισή τους θα γίνει σταδιακά. 
Στόχος της διοίκησης Σκλαβενίτη είναι ένας μεγάλος αριθμός κομβικών καταστημάτων να λειτουργούν με πλήρη γκάμα προϊόντων πριν από το Πάσχα.  Επίσης, έμφαση θα δοθεί στην επαρχία, όπου ο όμιλος δεν έχει μέχρι σήμερα παρουσία.Πρόκειται για το μεγαλύτερο δίκτυο σούπερ μάρκετ της αγοράς, το οποίο θα αριθμεί πεντακόσια εξήντα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, το Κατάστημα μας μεταβιβάζεται στην εταιρεία " Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε". Προκειμένου να πραγματοποιηθούν στις ταμειακές μηχανές οι αλλαγές που προβλέπονται από τον νόμο, το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.
Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την στήριξη σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.
Η εταιρεία αλλάζει αλλά όχι οι άνθρωποι!
Όλοι οι Εργαζόμενοι του Καταστήματος, θα είμαστε εδώ για εσάς, όπως πάντα, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά και σας περιμένουμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: