Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωκίδα έχει το «δικό της παιδί» να ψηφίζει…


Στο “Rising Star” ο Νίκος Παπουτσής!



Είναι γεγονός! Ο Νίκος Παπουτσής, ένα νέο παιδί από την Άμφισσα θα συμμετέχει στα live του  “Rising Star”, το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως,  το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου στις 21:00 μ.μ. στον ΑΝΤ1!  Κατάφερε με επιτυχία  να περάσει στα pre-casting, αλλά και να αντιμετωπίσει τους 4 κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον  Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, τον Κώστα Μακεδόνα και τον Χρήστο Μάστορα (Frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES). 


   Ο Νίκος  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Άμφισσας. Κόλλησε το «μικρόβιο» της  καλλιτεχνίας, σε πολύ μικρή ηλικία, από την οικογένειά του που αγαπούσε πολύ το τραγούδι.  Στη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων κατάφερε να δημιουργήσει το πρώτο του μουσικό σχήμα μέσω του οποίου ανέδειξε το ταλέντο του αλλά και ενδυνάμωσε την αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι. Το ταξίδι αυτό συνεχίζεται εδώ και 14 χρόνια. Ένα ταξίδι, πλούσιο με εμφανίσεις σε κέντρα διασκέδασης, φεστιβάλ  και άλλα πολιτιστικά δρώμενα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αυτοδίδακτος, κατάφερε να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες μέσα από τη συνεργασία του με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως με τον Μ. Μητσιά, Γ. Χατζηνάσιο, Σπανό, την Ελένη Δήμου, Πένη Ξενάκη, τον Μπάμπη Σέρτο, Ηλία Κλωναρίδη, Δημήτρη Παρασκευόπουλο κ.α.

    Η λογική του “Rising Star” διαφοροποιείται από εκείνη των υπολοίπων shows, καθώς πρόκειται για μια live ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία οι τηλεθεατές πρωταγωνιστούν με την ενεργό συμμετοχή τους! Κατά τη διάρκεια κάθε live εκπομπής, το κοινό μπορεί να αποφασίζει σε πραγματικό χρόνο εάν κάθε διαγωνιζόμενος θα συνεχίσει στην επόμενη διαγωνιστική φάση μέσω της χρήσης μιας δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece” που θα έχει κατεβάσει στο κινητό του. Η εν λόγω εφαρμογή, κατάλληλη για φορητές συσκευές (smartphones & tablets) είναι διαθέσιμη δωρεάν σε App Store και Google Play. Είναι απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι του show καθώς μόνο μέσα από αυτήν θα μπορεί ο τηλεθεατής να ψηφίζει τον αγαπημένο του διαγωνιζόμενο. Ο χρήστης προκειμένου να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει να κάνει εγγραφή είτε μέσω του λογαριασμού του  στο Facebook είτε στο Twitter, είτε στο Google+. Πρωταγωνιστής στο show είναι ένας μεγάλος ψηφιακός τοίχος που χωρίζει τον διαγωνιζόμενο, την ώρα της παράστασής του, από τους κριτές και το κοινό. Κάθε φορά που ένας τηλεθεατής θα δίνει θετική ψήφο στον εκάστοτε τραγουδιστή,  θα εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο.  Όταν οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν τον απαιτούμενο αριθμό, τότε ο «Τοίχος» αυτομάτως θα σηκώνεται υποδηλώνοντας ότι ο υποψήφιος έχει περάσει στην επόμενη φάση του show. Κατά τη διάρκεια του κάθε live επεισοδίου του “Rising Star”, ο χρήστης, εκτός από τη live ψηφοφορία, μπορεί να επιλέξει εφόσον το επιθυμεί, να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία του προφίλ του στον αέρα της εκπομπής (οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στον ψηφιακό τοίχο).

   Επιπλέον μέσω του app, εκτός από εργαλείο ψηφοφορίας την ημέρα του live,  ο χρήστης θα μπορεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας  να παρακολουθεί exclusive backstage υλικό της εκπομπής και να παίρνει μέρος σε quizzes & polls που αφορούν στο  show, με δυνατότητα να κερδίσει κάποια δώρα, μέσω της WIND, τον Μεγάλο Χορηγό του Rising Star. Την παρουσίαση του Rising Star αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιάγκας. 

   Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 22.15, μία Κυριακή πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του “Rising Star”, ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Καλομοίρα μας προσκαλούν στο “RISING STAR LIVE TEST” για να «σηκώσουμε» όλοι μαζί τον «Τοίχο» του “Rising Star”. Κατά τη διάρκεια της 20λεπτης εκπομπής, οι δύο αγαπημένοι παρουσιαστές θα μας «ξεναγήσουν» στον κόσμο του “Rising Star”, θα μας αποκαλύψουν  όλα τα μυστικά της ψηφοφορίας, της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece” αλλά και του «Τοίχου».

   Είναι ευκαιρία σε όλους τους φίλους του Νίκου, να προσφέρουν την στήριξη τους ώστε ο τοίχος να “απογειωθεί” και να ακουστεί η φωνή του  σε όλη την Ελλάδα. 

   Νίκο, καλή επιτυχία!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η φωκιδα εχει και αλλον εκπροσωπο στο rising star...

Ανώνυμος είπε...

Χθες δεν εμφανίστηκε ο Νίκος στο rising star