Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Αστυνομικοί: Μας χρησιμοποιούν για το θέμα των Σκουριών


Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν σήμερα οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεντρικής Μακεδονίας για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται από την Πολιτεία στο θέμα των Σκουριών, καλούμενοι στην ουσία να λύσουν ένα πρόβλημα το οποίο είναι πολιτικό.
Αυτά υποστήριξαν σήμερα το πρωί σε ένστολη παράστασή τους έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, υπό το βάρος (και) των τελευταίων επεισοδίων που -μεταξύ άλλων- είχαν ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό ενός 27χρονου συναδέλφου τους.
«Έχουμε γίνει το κόκκινο πανί για τους κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, χωρίς ωστόσο εμείς να έχουμε να χωρίσουμε κάτι μαζί τους. Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι θέμα που μπορεί να λυθεί από την Αστυνομία», τόνισαν οι συνδικαλιστές.
«Το θέμα των μεταλλείων χρυσού είναι πολιτικό. Αφορά το υπουργείο Ανάπτυξης κι όχι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η επένδυση αυτή δεν μπορεί να λειτουργήσει με αστυνομικά μέτρα» είπε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ), κ. Θεόφιλος Παπαδάκης.
Οι συνδικαλιστές, μεταξύ αυτών και εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματα τους στον αστυνομικό διευθυντή Χαλκιδική
Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης
ΠΗΓΗ: www.zougla.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ... ΦΟΡΑΝΕ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ... ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΕΙΝΑΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 3.52 ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΣΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ . ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΗΠΙΕΣ ΤΗΝ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΕΣ ! ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΧΑΤΗΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ? Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΙ ΑΠΛΩΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ . ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΑΣΤ/ΚΟΣ . ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤ/ΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ . ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΥΝ , ΕΣΥ ? ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΟΥ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ . ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΕΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ . ΔΩΣΤΟΥΣ ΕΣΥ 900 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ , ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ . ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ !!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤ/ΚΟΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 98-99% ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ , ΦΟΒΑΣΤΕ ???

Ανώνυμος είπε...

και το οι αγριοι ξυλοδαρμοι των διαδηλωτων απο τα ΜΑΤ εντολη εισαγγελεα ειναι?

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ, ΤΩΡΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΔΙΑΛΥΘΗΤΑΙ . ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΠΟΥ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΣΤ/ΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ . ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΠΟΥ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΖΟΥΝ

μιλάμε για τρελή τιμωρία.
να τον βγάλουν στον ΟΛΑ-Θέμο-κομιστή ή Ράδιο Αρβύλα και να λέμε τσ τσ τσ σα δε ντρέπεται.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ,ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΛΥΘΗΤΕ ΗΣΥΧΑ?ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ. ΕΞΑΛΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΔΗΛΟΥΝΟΥΝ? Ε!!!ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΓΚΛΟΜΠΣ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!