Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Δικαστές για Τσοχατζόπουλο: Ας βάλει ωτασπίδες, ας λύνει και σταυρόλεξα!


Αιχμηρή ήταν η «απάντηση» των δικαστών στην απόφαση του Άκη Τσοχατζόπουλου να αποχωρήσει από τη δίκη, διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του δικαστηρίου να μην καλέσει τον Κώστα Σημίτη να καταθέσει.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε πράξη την απειλή του να αποχωρήσει από τη δίκη έως ότου κληθούν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ που αποφάσισαν την προμήθεια των υποβρυχίων και των TORM1.
«Είναι δικαίωμά του να αποχωρήσει. Αλλά ο κατηγορούμενος υποχρεούται να παραμείνει και να ακούσει τους μάρτυρες, την πολιτική αγωγή, έστω και εάν βάλει ωτοασπίδες στα αυτιά του, έστω και εάν λύνει σταυρόλεξα, είναι απαραίτητη η παρουσία του εδώ», είπε ο αναπληρωτής εισαγγελέας κ. Παναγιωτοπουλος
Λίγο πριν φύγει από την αίθουσα ο πρώην υπουργός, ο πρόεδρος του είπε: «Επισημαίνω αυτό είναι ένα ποινικό δικαστήριο και εδώ μας ενδιαφέρουν μόνο τα ποινικά στοιχεία αυτής της απόφασης. Είμαστε μόλις στον πρώτο μάρτυρα. Αφήστε να γίνει η διαδικασία και θα τα δούμε. Δεν υπάρχουν εδώ σκιές. Όποιος είναι αθώος θα πάει στο καλό και όποιος είναι ένοχος θα πληρώσει το τίμημα».
Η τακτική εισαγγελέας κ. Αδειλίνη ανέφερε ότι είναι δικαίωμα του κατηγορούμενου να αποχωρήσει από τη διαδικασία, ενώ επεσήμανε ότι αντικείμενο της υπόθεσης είναι ένα σκάνδαλο διαφθοράς και έτσι ο κόσμος «θα περίμενε από τον υπουργό του να στηθεί απέναντι στο δικαστήριο και να αντικρούσει τις κατηγορίες και να πει ότι είναι αθώος».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ! ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΠΡΟΥΜΕΛ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ! ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΗΡΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ !!!