Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Φωτογραφία για Προσφυγή του δήμου Νεάπολης-Συκεών στη Δικαιοσύνη κατά του ΟΑΣΘ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


 

 

 

Τηλέφωνο: 2313 313125,6,7                            Συκιές, 24 Μαΐου 2013


Fax:                       2310 629185                                                       


gt.sykies@n3.syzefxis.gov.gr                   ett.sykies@n3.syzefxis.gov.gr 


www.sykies.gr


           
Κάποιοι ανακάλυψαν το θέμα πολύ νωρίς...

-Απάντηση της δημοτικής αρχής Νεάπολης-Συκεών σε αναδημοσιεύσεις  που επαναφέρουν το θέμα σχετικά με τον έλεγχο αιρετών από το ΣΔΟΕ

Με αφορμή την επαναφορά του θέματος σχετικά με τον έλεγχο «105 αιρετών από το ΣΔΟΕ», που αποτελεί αυτούσια αναδημοσιοποίηση το ρεπορτάζ εφημερίδας («ΕΘΝΟΣ», 13.1.2013), από τη δημοτική αρχή του δήμου Νεάπολης-Συκεών εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
 
«Με έκπληξη είδαμε χθες κάποια ελάχιστα blogs και ιστοσελίδες να επαναφέρουν το θέμα σχετικά με τον έλεγχο αιρετών από το ΣΔΟΕ, αναρτώντας αυτούσιο το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» που δημοσιεύθηκε πριν πέντε μήνες (13. 1.2013)!!! Προς τί αυτή η σπουδή των διαχειριστών των ιστοσελίδων, μόνο οι ίδιοι μπορούν να απαντήσουν καθώς ουδείς άλλος μπορεί να τους παρακολουθήσει...
Οι νομίζοντες ότι υπηρετούν την ενημέρωση, θα όφειλαν να γνωρίζουν και την απάντηση του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη για το προσωπικό και οικογενειακό ‘‘πόθεν έσχες’’, που υπήρξε άμεση, όπως και την εξώδικη διαμαρτυρία προς την εφημερίδα, οπότε δεοντολογικά όφειλαν να προβάλλουν ταυτόχρονα. Επίσης, όφειλαν να γνωρίζουν και τις σχετικές ανακοινώσεις του ΣΔΟΕ, μεταξύ των οποίων και η απάντηση του Σώματος στο αίτημα του κ.Δανιηλίδη για άμεσο έλεγχο των περιουσιακών του στοιχείων.
Για κάθε περίπτωση, πάντως, επισυνάπτουμε τις απαντήσεις του δημάρχου, όπως και την απάντηση του ΣΔΟΕ, και βέβαια όχι μόνο για δική τους ενημέρωση.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε ΕΔΩ το εξώδικο προς την εφημερίδα "Το Έθνος" τη δήλωση του Δημάρχου και την απάντηση του ΣΔΟΕ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: