Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Γιατί κ.Βαρβιτσιώτη να χάσουμε τα σπίτια μας; Μαζί τα πήραμε;

Βαρβιτσιώτης: Η θέση της ΝΔ για χαράτσι και κούρεμα δανείων (video)

Οταν γράφαμε για Δημεύσεις Περιουσιών μας έλεγαν υπερβολικούς και κινδυνολόγους, σήμερα κυνικά ο Μ.Βαρβιτσιώτης είπε ότι "όποιος δεν μπορεί να πληρώσει το φόρο για το ακίνητο, ανεξάρτητα από το εισόδημα του, ας το Πουλήσει."
Κι αν είμαι 2-3 χρόνια άνεργος και έχω πληρώσει 10 χρόνια στεγαστικό;
Μιλάει μάλιστα για παραδείγματα άλλων χωρών, όπως πχ τη Σουηδία, εσκεμμένα όμως δεν αναφέρει ότι σε αυτές τις χώρες υπάρχει κοινωνική κατοικία, όπως ο δικός μας ΟΕΚ (με άλλο καθεστώς), που κατήργησαν !

Δείτε το Βίντεο! Δείτε ΕΔΩ τη συνέχεια του άρθρου

 


 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ? ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΠΑΛΗ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ? ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΛΕΣ : ΠΛΗΡΩΝΕΣ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ {δεν εχετε πληρωσει ουτε ενα ενσημο } ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΕΙΚΑ, ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΙ ΕΣΥ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥ {οι κοπριτες πολιτικοι φορολογουνται μονο στο 25% της αποζημιωσης τους} ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!! ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ? ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ????????????

Ανώνυμος είπε...

Τα τσογλάνια που λειτουργούν κληρονομικώ δικαίω δεν πάνε εκεί που ξέρουν να ζήσουν χωρίς τη στήριξη του μπαμπά να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος