Σάββατο 25 Μαΐου 2013

"ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ" - Στα όρια του 3%...!!!

Φωτογραφία για ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ Αυτοδιαλύεται το Κίνημα - Στο κατώφλι εξόδου από τη Βουλή - Στα όρια του 3%...!!!

Δημοσκοπήσεις οι οποίες φέρουν το ΠΑΣΟΚ ένα βήμα κάτω πριν υποχωρήσει κάτω από το όριο του 3% πρόκειται να έρθουν στην δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες, καταδεικνύοντας την υπαρξιακή κρίση που βιώνει το άλλοτε πανίσχυρο Κίνημα. Μεταξύ των δημοσκοπήσεων που φέρουν το ΠΑΣΟΚ σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου (όχι επί των αναποφάσιστων), οι οποίες του δίνουν ποσοστό μεταξύ 4-4,5%, υπάρχει μια που δίνει πρόθεση ψήφου μόλις στο 3,5%!
Τα διαλυτικά φαινόμενα στο ΠΑΣΟΚ εντείνονται από την αποχώρηση της Άννας Διαμαντοπούλου, και βέβαια το θέμα ηγεσίας, που έχει θέσει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παναγιωτκόπουλος.
Ήδη ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν δημοσκοπήσεις που δίνουν στο ΠΑΣΟΚ, στην πρόθεση ψήφου 3,5 %, δείγμα του ότι εκτός από τους βουλευτές του την "κοπανάνε" πλέον και οι εναπομείναντες ψηφοφόροι του.
Την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ και την πρόθεσή της να ιδρύσει νέο κόμμα μαζί με άλλους ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ και στον Μανώλη Κοττάκη η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου.
«Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει πια» τονίζει εγείροντας θέμα «ηθικής αξιοπιστίας» ενώ αποκαλύπτει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες με τη συμμετοχή και της ίδιας για την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού ο οποίος θα υπερασπίζεται την επιχειρηματικότητα, την αξιοκρατία και τη στελέχωση του δημοσίου από αρίστους.
Βέβαια ήδη η πρώην υπουργός υποπέπτει σε κενά λογικής. Καθότι ούτε όταν την "εξέφραζε" το ΠΑΣΟΚ, ήταν το κόμμα αυτό, προστάτης της επιχειρηματικότητας, και υπέρμαχος της αξιοκρατίας. Και νομίζουμε ότι λόγω της κατάντιας που οδηγήθηκε η χώρα μας, όλοι πλέον ως δια μαγείας το αναγνωρίζουν.

4 σχόλια:

Σκιώδης Ιτεώτης είπε...

Η κατάντια ενός φαλιρισμένου κόμματος..
==================================
Η Άννα Διαμαντοπούλου αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ δηλώνοντας ότι “δεν έχει λόγο ύπαρξης πλέον το ΠΑΣΟΚ”, ο ΓΑΠ διαμηνύει μέσω συνεργατών του ότι επανέρχεται δριμύτερος και «δεν προτίθεται να ακολουθήσει την πρακτική της σιωπής» ενώ ο «σωτήρας» Μπένι δηλώνει ότι «τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσουμε οριστικά τους λογαριασμούς μας με τον Σαμαρά» .
Ζούμε την κατάντια ενός φαλιρισμένου κόμματος όπου πρώην και νυν αρχηγοί και πρώην υπουργοί κάνουν τα πάντα και προσπαθούν με όλα τα μέσα να... μείνουν στο προσκήνιο για να μην οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.
Μπορεί να είναι τυφλή, αργεί λίγο, αλλά… τα καλύτερα έρχονται!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ: «Κακό χωριό τα λίγα σπίτια»:

«Η Ελληνική παροιμία, «κακό χωριό τα λίγα σπίτια», αποτυπώνει, πολύ παραστατικά, το θλιβερό τέλος της πασοκικής αθλιότητας και αχρειότητας.
Πάνω στα συντρίμμια των ελπίδων και των αυταπατών που γέννησε η ίδρυση αυτού του κόμματος και αφού παραφούσκωσε από τις ακαθαρσίες της αποσύνθεσής του (ακαθαρσίες που ξάπλωσε, κατά όγκους, σε όλους τους ιστούς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής), αφού κήρυξε το δωσιλογισμό σε πολιτική αρετή και τη νεοταξική αυθάδεια σε καθεστώς, το ΠΑΣΟΚ έφτασε στο ΤΕΛΟΣ του, πνιγμένο μέσα στα ίδια τα δυσώδη και καρκινογόνα απορρίμματά του…».

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ .Και έχει και την απαίτηση να ξανακατέβει στην πολιτική και ως αρχηγός κόμματος.Η άμεση συνεργάτης των έθνικων προδοτών της χώρας. Δοξάστε την.