Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΣΩΘΗΚΑΜΕ...!!! Πολιτικός φορέας στα σκαριά με υπογραφή ΓΑΠ!


Αφήνει τις διαλέξεις στα πανεπιστήμια και αναγγέλλει επιστροφή για τις ιδέες και τη δικαίωσή του...
«Βαρυσήμαντη» ανακοίνωση έβγαλε το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου μέσω του ΑΠΕ στην οποία τονίζεται ότι... ο πρώην Πρωθυπουργός μετά τις διαλέξεις του σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, προτίθεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να οργώσει όλη την ελληνική περιφέρεια!
Υποθέτουμε ότι για να μας δώσει τα... «φώτα» του για το πώς «έσωσε» την Ελλάδα. Μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση που έχει την μορφή διαρροής από το περιβάλλον του ΓΑΠ, δηλώνεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνεχίσει να συμμετέχει δυναμικά στους κοινωνικούς αγώνες σε όλη την χώρα.
Είναι πολύ απλή η ερμηνεία που μπορεί να δοθεί για όλο αυτό: μετά το διπλό «χαστούκι» από τον Βενιζέλο για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και την διαφαινόμενη αποχώρηση του κόμματος από την Σοσιαλιστική Διεθνή, ο ΓΑΠ προετοιμάζει μία ολική επαναφορά του στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει...
Πάντως όλα αυτά είναι δείγματα της απόφασης που υπάρχει στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου για την επερχόμενη οριστική ρήξη του με το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ?ΚΟΜΜΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ,ΤΗ ΔΗΜΑΡ,ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΙ ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ !!! ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ? ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΙ : ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ !!!!!!!!! ΡΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ {μην ξεχνατε το πραγματικο του ονομα } !!!