Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Διαπρέπει με τη φανέλα του ΑΡΗ ο Σπύρος Μούρτος από την Ιτέα!

«Να αρπάξω τις ευκαιρίες»

Στο Nick Galis Hall ο Άρης κι ο Πανιώνιος δε χρειάστηκαν τη βοήθεια της παράτασης, ώστε να λύσουν τις διαφορές. Παρόλα αυτά, προέκυψε... παράταση στην αγωνία, αφού ο Άρης ισοφάρισε σε 1-1 κι η πρόκριση στην 4άδα των playoffs της Α1 θα κριθεί σε τρίτη και τελευταία αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη.
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οι δυνατές μονομαχίες δεν είχαν σταματημό κι ο Νίκος Παππάς δεν κατάφερε να βγει νικητής σε καμία εξ αυτών. Ο Μάριος Μπατής προσπάθησε να καλύψει το κενό του κι όχι μόνο στην επίθεση, αλλά έπειτα την δραματική εξέλιξη της πρεμιέρας ο Άρης, ο οποίος ήδη είχε αρχίσει να πιστεύει στην ολική επαναφορά και στην πρόκριση, δεν ήταν διατεθειμένος να σπαταλήσει την ευκαιρία του.
MVP: Ο Άρης είχε μία 5άδα παικτών του σε διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά ο Σπύρος Μούρτος έδωσε το κάτι επιπλέον. Ο 22χρονος γκαρντ είχε μόλις 1,8 πόντους και 1,3 ριμπάουντ σε σχεδόν 9 λεπτά στην κανονική περίοδο, είχε μόνο 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε περίπου 17 λεπτά στην πρεμιέρα της σειράς και τώρα βρέθηκε να έχει 8 πόντους με 3/4 δίποντα και 2/4 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 28:06 συμμετοχής. Χαλάλι τα 3 λάθη του.
Με πληροφορίες από το www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: