Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΠΑΝΙΚΟΣ… για υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας για τις μίζες που έπαιρναν από τέσσερεις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες.


Η εβδομάδα που μας έρχεται θα είναι καθοριστική για τον τρόπο με τον οποίο η Πολιτεία θα χειριστεί τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για τις μίζες που έλαβαν υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας από τη μαφία των «νταβατζήδων» των τεσσάρων μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών. Οι καταγγελίες του αυτόπτη μάρτυρα που φιλοξενήθηκε στις εκπομπές «Κίτρινος Τύπος» και «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αναστάτωσαν ήδη τον πυρήνα του συστήματος που εξέθρεψε τα φαινόμενα αυτά. Οι πρώτες αντιδράσεις είναι ενδεικτικές.

Ήδη ο αυτόπτης μάρτυρας απειλήθηκε με ανώνυμα τηλεφωνήματα. Άλλωστε και στο παρελθόν αυτό το πρόσωπο-κλειδί ξυλοκοπήθηκε, απειλήθηκε, αμαυρώθηκε και σύρθηκε με κατασκευασμένες κατηγορίες στα δικαστήρια από το μαφιόζικο σύστημα που αισθάνθηκε ότι απειλείται. Κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών εκπομπών, ο αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε με το νι και με το σίγμα τον τρόπο που έστησαν παγανιά επτά άνδρες της ελληνικής αστυνομίας στις 11 Μαΐου 2006, λίγα μέτρα από το σπίτι του κατασκευαστή-διανομέα μαύρου χρήματος στους υπουργούς των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Περιέγραψε πώς τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ, όπου τον ξυλοκοπούσαν επί ώρες οι αστυνομικοί -προεξάρχοντος γνωστού διοικητή- προκειμένου να «ομολογήσει» πράγματα που ουδέποτε έπραξε. Περιέγραψε επίσης πώς δύο μπράβοι έσπασαν το σπίτι του, τον απείλησαν και διέρρηξαν τρεις φορές το αυτοκίνητό του αναζητώντας στοιχεία που θα ενοχοποιούσαν τον επιχειρηματία-κατασκευαστή, ο οποίος ήταν και ο αρχιδιαχειριστής του μαύρου πολιτικού χρήματος που έρεε στα υπουργεία ΠΕΧΩΔΕ, Μεταφορών, Εργασίας και Άμυνας.
 
Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του άρθρου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Η ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ! ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ : ΟΚΑΛΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ !!!