Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Άσχημο ξεκίνημα για τον Αστέρα Ιτέας στα μπαράζ ανόδου.


Άτυχος ο Αστέρας Ιτέας, ηττήθηκε χθες εντός έδρας από την Πρέβεζα για την πρώτη αγωνιστική του Ειδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΟ και οπωσδήποτε οι ελπίδες του για άνοδο στην ερασιτεχνική τρίτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου περιορίσθηκαν αρκετά. Ωστόσο, ακόμη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, καθώς απομένουν 5 αγωνιστικές ημέρες.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα Στάθης Αλεξανδρής απέκρουσε την εκτέλεση του Δημουλιά. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο πρώτος σκόρερ της Α΄κατηγορίας Φωκίδας Γιάννης Δελλής (φωτό) άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα της Ιτέας, εν μέσω πανηγυρισμών. Γρήγορη όμως ήταν η "απάντηση" της Πρέβεζας, η οποία ισοφάρισε στο 27ο λεπτό με τον Χ. Σκαμνέλο, σε 1-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις (95') από κεφαλιά του Μάρκου.

Αστέρας Ιτέας: Αλεξανδρής, Κέβιν (67' Τολκούτσι), Μαυροφρύδης, Τσακίρης, Δελλής, Πέτσας (91΄ Μανούσης), Κουβέλης, Καστανόπουλος (83΄ Λύτρας), Χαρδαλούπας, Βάσσος, Κουρελής.

ΠΑΣ Πρέβεζα: Λιάσκος, Δ. Σκαμνέλος, Χ. Σκαμνέλος (67΄ Καρακώστας), Νίκου (58΄ Ντέτσικας), Μάρκος, Βάλβης, Χαϊδάκης, Δήμας, Σιδέρης (94΄ Καψάρης), Μπόμπορης, Δημουλιάς.

  • Στο άλλο ματς του 8ου προκριματικού όμιλου, ο Ναυπακτιακός Αστέρας, παρότι βρέθηκε να χάνει μέσα στο γήπεδό του με 2-0 και 3-1 από το Σκουφά Κομποτίου Άρτας, τελικά αναδείχθηκε ισόπαλος μαζί του με σκορ 3-3.
  • Επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη 15 Μαΐου, 7 μ.μ.): Σκουφάς Κομποτίου-Αστέρας, Πρέβεζα- Ναυπακτιακός.

Πηγή: "ΦΩΣ των Σπορ"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: