Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΦΩΚΙΔΑ: ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ “ΜΑΧΑΙΡΙΑ” ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Σε συνέντευξη τύπου παραδέχθηκε τις υπόγειες κόντρες και τα μαχαιρώματα στη ΝΔ τοπικά η Βουλευτής- Επιβεβαίωσε δημόσια τις «χατζάρες»
Σε συνέντευξη τύπου παραδέχθηκε τις υπόγειες κόντρες και τα μαχαιρώματα στη ΝΔ τοπικά η Βουλευτής- Επιβεβαίωσε δημόσια τις «χατζάρες»
- Ο κ. Ινιωτάκης, απαντώντας σε ερώτησή μας μίλησε για «ευγενή άμιλλα, ενώ η κ. Μανδρέκα μίλησε για τεράστιες διαφοροποιήσεις σε φιλοσοφία και απόψεις.
- Ο κ. Βεσυρόπουλος τόνισε ότι το κλειδί για την ανάπτυξη στον νομό μας βρίσκεται στον τουρισμό και την βρώσιμη ελιά, αγνοώντας προφανώς τις επιφανειακές εξορύξεις και τους σκληρούς περιορισμούς στις χρήσεις γης.
 Όταν τέθηκε το θέμα της εσωστρέφειας στο κόμμα και της αντιπαλότητας μεταξύ στελεχών και αιρετών της ΝΔ στη Φωκίδας, φάνηκε έντονα η διάσταση των απόψεων του κ. Ινιωτάκη και της κα Μανδρέκα, αφού ο μεν πρώτος μίλησε για ευγενή άμιλλα ενώ η δεύτερη φανερά εκνευρισμένη παραδέχθηκε ότι όχι μόνο είναι υπαρκτό το πρόβλημα αλλά είναι και τεράστιο.
 Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση της εφημερίδας μας για το αν έχουν σημειωθεί θέματα προσωπικής αντιπαλότητας μεταξύ των αιρετών και των στελεχών της Τοπικής Οργάνωσης, ο κ. Ινιωτάκης επεσήμανε πως τα κομματικά στελέχη στη Φωκίδα διαθέτουν άμιλλά και όχι αντιπαλότητα.
 Ωστόσο η κα Μανδρέκα χαρακτήρισε βέβαιο το γεγονός ότι υπάρχουν διαφοροποιήσεις κάθετες και σημαντικές, στην κοσμοθεωρία του καθενός, στην φιλοσοφία, στην προσωπικότητα και στους στόχους.
 Να σημειώσουμε πως στο κλιμάκιο του κόμματος συμμετείχαν οι βουλευτές κκ Ασπασία Μανδρέκα, Απόστολος Βεζυρόπουλος (Ημαθίας) και Μάνος Κόνσολος (Δωδεκανήσου) και τα στελέχη κκ Χρόνης Ινιωτάκης Υπεύθυνος Ετεροδημοτών και ο Τομεάρχης Φωκίδας της Ν.Δ. και Θεόφιλος Καραχάλιος.
Διαβάστε ΕΔΩ όλη την συνέντευξη

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΒΡΩΣΙΜΗ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ; ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; ΑΠΟ ΜΟΥΓΚΑ ΜΕΧΡΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΑΙ, ΔΕΝ HΞΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ; ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΔ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ; ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ ΠΕΚΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ TOY 2013 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ S&B !!!!! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΡΥΩΣΕ Ο ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΡΕ, ΟΥΤΕ ΜΑΣΑΜΕ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΤΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΠΕΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΛΑ ΑΓΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΩΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜ ΔΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ , <> ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΑ.... _ _ _ΚΟΥΤΆ (ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ)