Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ο άνθρωπος με τις βαλίτσες που έδινε χρήματα σε υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.



Οι αποκαλύψεις για τη μεταφορά μαύρου χρήματος σε υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ συνεχίζονται. Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο «Γιάννης», υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι, ο οποίος μετέφερε σε βαλίτσες υπέρογκα ποσά σε υπουργούς των κυβερνήσεων των δύο μεγάλων κομμάτων.

Ο «Γιάννης», για ευνόητους λόγους, θέλησε να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, ωστόσο οι αποκαλύψεις στις οποίες προέβη απλώς... σοκάρουν. Μάλιστα, έπεσε και θύμα κλοπής, όταν άγνωστοι του διέρρηξαν το αυτοκίνητο και αφαίρεσαν σημαντικά στοιχεία για τις υποθέσεις.

Ονόματα υπουργών δεν αποκαλύφθηκαν, γιατί πολύ απλά, όπως δήλωσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, έγινε ένα τεστ προς τη Δικαιοσύνη. Θα ενδιαφερθεί, άραγε, να μάθει και, ακόμη περισσότερο, να αναλάβει δράση κατά της διαφθοράς;

Οι αποκαλύψεις

Ο «Γιάννης» είπε ότι ο εργοδότης του τού έδινε βαλίτσες με χρήματα που προέρχονταν και από αυτόν, αλλά και από ακόμη τέσσερα ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίες προορίζονταν για πρωτοκλασάτους υπουργούς.

Όπως ανέφερε, τα χρήματα μεταφέρονταν σε δεσμίδες των 100 ευρώ σε βαλίτσες με χαμηλότερη «αμοιβή» τα 150.000 ευρώ. Οι περισσότερες βαλίτσες που έχει μεταφέρει είναι δύο, ενώ πολλές φορές πήγαινε επιταγές «εμού του ιδίου».

Οι μίζες, όμως, δεν ξεκίνησαν επί ευρώ, αλλά και παλαιότερα «επί καθεστώτος» δραχμής. Βέβαια, τα χρήματα δεν τα εισέπρατταν οι ίδιοι οι υπουργοί, αλλά οι γραμματείς τους.
 
Δείτε τη συνέχεια και τα video ΕΔΩ








 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

..και μετα αυτοι τα..ξεπλενανε με τους..αυτοδημιουργητους!!!!