Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για βουλη των ελληνων logo
ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣΑΔΑ: 04-04Μ4
ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
     Αθήνα, 9 Ιουνίου 2017
                                     Αρ. Πρωτ.: 511                                      

Προς
τα μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος

Κυρία / Κύριε Συνάδελφε,
Παρακαλείσθε να προσέλθετε την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.00΄, (Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» - 223), σε συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος.

Θέμα ημερήσιας διάταξης:
          Προστασία του Κορινθιακού Κόλπου.

Την Επιτροπή θα ενημερώσουν οι κ.κ.: Ιωάννης Καζόγλου, Συνεργάτης του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλου, Γεώργιος Αμαξίδης, Συνεργάτης του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ιωάννη Τσιρώνη, Γεώργιος Παπαθεοδώρου, Καθηγητής Γενικής Θαλάσσιας Γεωλογίας και Γεωδυναμικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Ευθύμιος Σκαρίμπας, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικολογικών Οργανώσεων Προστασίας του Κορινθιακού Κόλπου «Η Αλκυών», Σταμάτης Χαλβατζής, Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ», Παναγιώτης Κατσουλάκος και Δήμητρα Λυμπεροπούλου, μέλος της Επταμελούς Γραμματείας και μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ) αντιστοίχως, Παναγιώτης Παναγιωτίδης και Βασίλειος Λυκούσης, Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας και Διευθυντής του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) αντιστοίχως, Γεώργιος Κανέλλης, μέλος της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας και Αλέξανδρος Φραντζής, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κητολογικών Ερευνών ΠΕΛΑΓΟΣ.                                                                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


                                                ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΓΓΛΕΖΗ

Γραφείο 146, τηλ.  210-370.7373,  210-370.7417, 210-3707419  fax: 210-3707274
Πληροφορίες:
Γραμματείς: Κωνσταντίνα Γατή, Εύη Κορομηλά 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμένετε ότι θα συμβεί εκεί; Εξακολουθείτε να εμπιστεύεστε το σύστημα;; Έχετε την εντύπωση ότι οι μεγαλοκαρχαρίες μασάνε από φιλοσόφους και θεωρητικολόγους που εντελώς περαστικά και εφήμερα βρέθηκαν στην εξουσία; Αν ήθελαν να λυθούν αύριο το πρωί όλα τα προβλήματα του Κορινθιακού ξέρουν πολύ καλά το πως. Με τρείς άντε τέσσερεις το πολύ αποφάσεις που δεν κοστίζουν τίποτα θα μπορούσαν να μπουν όλα σε σειρά. Θα πρέπει να χαλάσει όμως η μανέστρα αυτών που κάνουν πραγματικά κουμάντο, αυτών που έχουν την κουτάλα και τα λάδια και μετά ποιος θα έχει να λαδώσει; Όλα τα άλλα είναι για να σας τρώνε χρόνο και να σας αποπροσανατολίζουν. Πόσο θα αντέξετε και εσείς; Τελικά θα τα παρατήσετε αρκεί την περίοδο που έχετε δυνάμεις να σας τις εξαντλούν με ενστάσεις προσφυγές καταγγελίες και συζητήσεις που εκ των προτέρων αυτοί γνωρίζουν ότι δεν κινδυνεύουν να αλλάξουν τίποτα. Καλή τύχη και θα αποδειχτεί σύντομα αν λέω βλακείες και μακάρι να λέω βλακείες, αρκεί να μην ξεχάσετε τι πραγματικά έγινε μέχρι τις επόμενες εκλογές.