Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

«Στην Κύπρο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τη δικτύωση με διεθνείς επιχειρηματικούς φορείς»







Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού                                 
Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
               
Λαμία, 27 Ιουνίου 2017


«Στην Κύπρο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
για τη δικτύωση με διεθνείς επιχειρηματικούς φορείς»

Στη Λευκωσία της Κύπρου βρέθηκε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, κ. Θεμιστοκλής Χειμάρας, και συμμετείχε ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη στην ετήσια εκδήλωση του αρμόδιου για την προώθηση επενδύσεων Κυπριακού φορέα CIPA (Cyprus Investment Promotion Agency), με θέμα: “CIPA Investment Awards”, η οποία έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Η εκδήλωση αποτελεί πλέον θεσμό για την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου και όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, βραβεύθηκαν εταιρείες, οι οποίες συνέβαλαν έμπρακτα στην κυπριακή οικονομία, καθώς και προσωπικότητες, οι οποίες συμμετείχαν ενεργά στην ανάπτυξη του νησιού ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο, μέσω της δημιουργίας βέλτιστων πλαισίων επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της φετινής απονομής ήταν πολιτικοί, επιχειρηματίες, ξένοι επενδυτές, καθώς και επαγγελματίες του τομέα των υπηρεσιών. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ήταν η μοναδική ελληνική περιφέρεια που συμμετείχε στην εκδήλωση.

Έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε στην εκδήλωση βράβευσης των επενδύσεων και των επιχειρηματιών που διακρίθηκαν στην οικονομία της Κύπρου το 2016. Ο πρόεδρος του οργανισμού Invest in Cyprus, κ. Αγκαστινιώτης είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο νησί και εκείνος που συνεργάζεται στενά με τον Περιφερειάρχη μας Κώστα Μπακογιάννη, με απώτερο στόχο την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του επιχειρηματικού της οικοσυστήματος στην Κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα.”, δήλωσε ο Αντιπεριφέρειάρχης, κ. Χειμάρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: