Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΙΤΕΑ...Ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό - Τετάρτη 28/6/2017 και ώρα 7μμ στο Κυριακοπούλειο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΙΤΕΑΣ
























ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
Ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό


Την Τετάρτη 28/6/2017 και ώρα 7μμ στην Ιτέα (Κυριακοπούλειο) θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση και συζήτηση με θέμα «Αθλητισμός για όλους-Παρεμβάσεις στη Φωκίδα» και ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο βουλευτής Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Κωστοπαναγιώτου.

                Ο κ. Συναδινός θα αναφερθεί στις τροπολογίες του νομοσχεδίου οι οποίες θα διευκολύνουν σωματεία, προπονητές και γενικά τον αθλητισμό και ειδικότερα στις διατάξεις που προβλέπουν την κατηγοριοποίηση των αθλητικών υποδομών και ρυθμίζουν τις προδιαγραφές τους καθώς και στο ηλεκτρονικό μητρώο και τις άδειες εξάσκησης επαγγέλματος των προπονητών.
                Επίσης θα γίνει αναφορά στο πρόγραμμα πρόληψης της υγείας στο χώρο του αθλητισμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι επί 18 χρόνια δεν έχει εκδοθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση που να αφορά την κάρτα υγείας του αθλητή και δεν είχαν εκδοθεί τα απαραίτητα ιατρικά πρωτόκολλα.

                Ο κ. Συναδινός θα ενημερώσει για τις κοινωνικές πρωτοβουλίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού: Με την ευκαιρία της ανάληψης από τη χώρα μας της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας για το 2018 η ΓΓΑ θα υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ώστε μέσα από τον αθλητισμό να ενισχυθούν στη νεολαία τα μηνύματα κοινωνικής προσφοράς.  

                Τέλος θα γίνει συζήτηση για τις κτιριακές υποδομές και τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο νομό μας.

                Περιμένουμε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τον αθλητισμό, όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά, όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα (πχ γονείς παιδιών που αθλούνται) σε μια ανταλλαγή απόψεων που σίγουρα θα εμπλουτίσει τη συζήτηση.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας
               

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: