Κωνσταντίνος Π. Μανδρέκας Ειδικός Παθολόγος  Ογκολογικού  Τμήματος  Θεραπευτηρίου ΙΑΣΩ



Ιατρείο Ιτέα 
Ηλία Τρίγκα 51, Τ.Κ 33200 Ιτέα Φωκίδας
Παρασκευή 18:00-21:00
Σάββατο 09:00-13:00 Απόγευμα μόνο με ραντεβού
Δευτέρα 09:00-12:00 

Ιατρείο Αθήνας
Κερασούντος 4, Τ.Κ. 11528 Αμπελόκηποι (Έναντι Αμερικανικής πρεσβείας) 
Δευτέρα Απόγευμα  μόνο με ραντεβού
ΙΑΣΩ
Λ.Κηφισίας 37-39, Τ.Κ. 15123 Μαρούσι Αττικής
Τρίτη-Πέμπτη 14:00-19:00
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλ: 6944282002, 6985611088
Fax: 2109238086
Τηλ. ΙΑΣΩ: 2106184268
Fax ΙΑΣΩ: 2106184253
E-mail: kostasmandrekas@yahoo.com

http://www.reportaz-agoras.gr/

Τα εγκαίνια του νέου οφθαλμιατρείου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 19:30
Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας ενός νέου οφθαλμολογικού ιατρείου στην πόλη μας, παίρνω την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας συστηθώ και να σας παρουσιάσω τις νέες ιατρικές δυνατότητες και υπηρεσίες που αυτό παρέχει, καθώς και τον πλήρη επιστημονικό εξοπλισμό που διαθέτει.
Ονομάζομαι Βασιλική Ντρισμπιώτη Παπαγιαβή και είμαι Χειρουργός Οφθαλμίατρος. Μετά από μια μακροχρόνια πορεία σπουδών, ειδικότητας και μετεκπαιδεύσεων στην Ελλάδα, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχω τη χαρά να δημιουργήσω ένα νέο οφθαλμολογικό ιατρείο που πρωταρχικά καλύπτει την δική μου προσωπική ανάγκη για παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών στον οφθαλμολογικό τομέα, με στόχο πάντοτε την αρτιότερη επιστημονική αντιμετώπιση του κάθε ασθενούς και των προβλημάτων του.
Το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο επαγγελματικό χώρο 110 τ.μ. στην πλατεία Πετρινού, στο κέντρο της πόλης.
Ο ιατρικός εξοπλισμός μας περιλαμβάνει: ηλεκτρονικό φορόπτερο και οθόνη προβολής για την ακριβέστερη διόρθωση των διαθλαστικών ανωμαλιών, σχισμοειδή λυχνία με απεικονιστικό σύστημα Inami για
την προβολή και επεξήγηση στον ασθενή των ευρημάτων του οφθαλμού, παιδικό διαθλασίμετρο Plus Optix για τον έλεγχο του οπτικού συστήματος των παιδιών από την ηλικία των 6 μηνών, σκιασκόπιο για τον έλεγχο της διάθλασης των παιδιών, άμεσο οφθαλμοσκόπιο για τον έλεγχο του οπίσθιου ημιμορίου σε παιδιά και ασθενείς που αδυνατούν να εξεταστούν στη σχισμοειδή λυχνία, οπτικό πεδίο για τη μελέτη των γλαυκωματικών ασθενών, τοπογραφία κερατοειδούς και παχυμετρία για την προεγχειρητική μελέτη των υποψηφίων για διαθλαστική χειρουργική (laser μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού).

Εξειδικευμένες οφθαλμιατρικές υπηρεσίες:

Μικροχειρουργική επέμβαση καταρράκτη, διαθλαστική χειρουργική, laser μυωπίας-υπερμετρωπίας, χειρουργική βλεφάρων και δακρυικής συσκευής, αισθητική χειρουργική βλεφάρων, βλεφαροπλαστική, αισθητική οφθαλμολογία botox, υαλουρονικό οξύ, παιδοφθαλμολογία, στραβισμός, παθολογία βυθού, μελέτη γλαυκώματος, οπτικά πεδία.
Σας προσκαλώ να τιμήσετε με την παρουσία σας τα εγκαίνια του νέου οφθαλμολογικού ιατρείου μου που θα γίνουν την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 19:30 στην Τρίπολη, Ισαάκ και Σολωμού 20, στην πλατεία Πετρινού (2ος όροφος)
Θα χαρώ ιδιαίτερα να γνωριστούμε από κοντά.
Με ειλικρινή εκτίμηση,
Βασιλική Ντρισμπιώτη Παπαγιαβή
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

Βιογραφικό

Η Βασιλική Ντρισμπιώτη εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε με Άριστα. Τιμήθηκε με το Βραβείο Αριστείας Ήθους και Επιδόσεων
από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μπαμπινιώτη. Ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογία στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου εκπαιδεύτηκε εξειδικευμένα στον τομέα της διαθλαστικής χειρουργικής και ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στην Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός στην Αθήνα. Μετά το πέρας της ειδικότητας, έδωσε τις πανευρωπαϊκές εξετάσεις και απέκτησε με Άριστα τον Ευρωπαικό Τίτλο Οφθαλμολογίας FEBO. Εξειδικεύτηκε περαιτέρω στην μικροχειρουργική του καταρράκτη και στην οφθαλμοπλαστική χειρουργική, κατέχοντας έμμισθη θέση Fellow στα διακεκριμένα πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασίλειου Royal Free του Λονδίνου, Manchester Royal Eye και Nottingham University Hospital.
Διετέλεσε Honorary Fellow στην ιδιωτική κλινική του Manchester Eye Hospital που εξειδικεύεται στον τομέα της διόρθωσης των διαθλαστικών ανωμαλιών (laser μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού).
Εργάστηκε ως επιμελήτρια στο κέντρο χειρουργικής καταρράκτη/ του Manchester Royal Eye, αναλαμβάνοντας επιπλεγμένα περιστατικά καταρράκτη, και στο Darlington Memorial Hospital, ως εξειδικευμένος
χειρουργός βλεφάρων και δακρυικής συσκευής. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2016 και έκτοτε ασκεί την οφθαλμιατρική στην Τρίπολη και την Αθήνα. Χειρουργεί στο Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο ΟΜΜΑ και στο Athens Eye Hospital. Είναι μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Οφθαλμολογίας (RCOphth) του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αμερικανικής Ακαδημίας της Οφθαλμολογίας (AAO), της Ευρωπαϊκής Εταιρείας καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ESCRS) και της Bρετανικής Εταιρείας eyelasermed.gr Οφθαλμοπλαστικής Χειρουργικής (ΒΟPSS).

http://www.arcadiaportal.gr