Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΑΜΦΙΣΣΑ... "Δεν πάει άλλο..."



 Αγαπητοί αναγνώστες της Ώρας της Φωκίδας, εδώ και καιρό το γήπεδο της Ε.Π.Σ. Φωκίδας έχει αφεθεί στην μοίρα του και μοιάζει εγκαταλελειμμένο, ειδικά ο αγωνιστικός χώρος είναι σε άθλια κατάσταση και ακατάλληλος κατά την γνώμη μου. Και το δυσάρεστο είναι ότι καθημερινά προπονούνται στο γήπεδο αυτό μικρά παιδιά. Δεν θα αναφερθώ όμως εκτενέστερα σε αυτό, γιατί θεωρώ είναι το δύσκολο κομμάτι. Θα αναφερθώ σε αυτό που θεωρώ πιο εύκολο να λυθεί και είναι και πιο άμεσο. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τον φωτισμό του γηπέδου. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Αυτή την στιγμή δεν λειτουργούν οι πυλώνες φωτισμού του γηπέδου με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το πρόγραμμα και τις προπονήσεις των ομάδων που κάνουν χρήση του γηπέδου. Ουσιαστικά μετά τις 5 δεν μπορεί να γίνει προπόνηση αυτή την στιγμή. Κατ\' επανάληψη οι δύο ομάδες (Ακαδημία 94 και Αμφισσαικός 2006) που χρησιμοποιούν κυρίως το γήπεδο έχουν απευθυνθεί στους αρμοδίους και έχουν διαμαρτυρυθεί από κοινού για την κατάσταση.Έχει γίνει αναφορά και σε τοπικό ραδιόφωνο γα το θέμα. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει βρεθεί λύση. Δυστυχώς. 


Απευθύνομαι προς όλους όσους είναι υπεύθυνοι, τον Δήμαρχο Δελφών κ.Παναγιωτόπουλο και την Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ και ζητώ να βρουν άμεσα λύση για το πρόβλημα και να διευκολύνουν τις ομάδες. Δεν γίνεται εν έτει 2016, σε μία σύγχρονη (υποτίθεται) κοινωνία να μην υπάρχουν τα βασικά. Ελπίζω σύντομαι να υπάρξει θετική εξέλιξη στο θέμα αυτό.
 
Αντώνης Λαγγουράνης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδακια που κανουν προπονηση με τους ρομα διπλα να ουρλιαζουν,να βριζουν και να λεει το στομα τους οτι χειροτερο!Να κανουν προπονηση και να εισπνεουν τους καπνους απο το καταυλισμο που μερικες φορες δεν βλεπεις τον διπλανο σου απο την πυκνοτητα του καπνου!Και πολλα αλλα προβληματα.Ας βρεθει μια λυση για ολα τα προβληματα λοιπον.