Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Σαμαράς με παρακάλεσε να τον βοηθήσω για να μη γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ


Αποκαλύψεις φωτιά από την πρώην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία όπως είπε δεν αισθάνεται ευτυχής που είναι πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς.
Για το παρασκήνιο της επιστροφής της στη ΝΔ μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή.
Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία είπε πως η συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά , μετά τις πρώτες εκλογές και έγινε στο σπίτι του τότε εκπροσώπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, ήταν σύντομη. Όπως είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, ο σημερινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εκείνο το βράδυ, στο σπίτι του Μιχελάκη χρησιμοποίησε το εξής επιχείρημα "έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ" και η παράταξη τους έχει ανάγκη όλους".
Αποκάλυψε επίσης ότι δέχτηκε αμέσως την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για επανένταξη στην μετεξελιγμένη Πολιτική Άνοιξη, δηλαδή στη σημερινή Νέα Δημοκρατία.
Όταν η θυγατέρα του Κώνσταντίνου Μητσοτάκη ρωτήθηκε αν νιώθει καλά που βοήθησε, ώστε ο Σαμαράς να είναι σήμερα πρωθυπουργός απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια "Σε προσωπικό επίπεδο δεν είμαι ευτυχής".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για το ναζι κασιδιαρη δδεν το σηκωσες το ξερο σου τωρα για τον τατσοπουλο επειδη τους ειπε νταβατζηδεςψηφισες αρση τελικα εκει μεσα τι αντιπροσωπευεις μηπως εισαι σε λαθος κομμα

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΚΑΝΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑ κ.λ.π. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΑΡΧΗΓΟΣ ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΣΟΥ ? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ !!!