Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Γιατί αυτή η συσκότιση;;;


Την Παρασκευή έληξε η χρονική διορία για όσους ήθελαν να συμμετάσχουν στον άτυπο διαγωνισμό που προκήρυξε S&B προκειμένου να προσλάβει συνολικά 26 νέους εργαζόμενους , εκ των οποίων οι έξι με καταγωγή ή τόπο κατοικίας τη Φωκίδα.
Και το ερώτημα είναι το εξής: Αλήθεια γιατί η διοίκηση της εταιρίας προτίμησε να το κρατήσει κρυφό από όλα τα ΜΜΕ του νομού με αποτέλεσμα να μην το πάρει χαμπάρι σχεδόν κανείς;;
Μήπως γιατί το κάλεσμα για αποστολή βιογραφικών ήταν προσχηματικό καθώς και αυτές οι θέσεις θα καλυφθούν “κατόπιν ενεργειών” των γνωστών-αγνώστων πολιτικών ;;;
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Η Ώρα της Φωκίδας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΥΛΛΑΔΑ!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ.

ΤΟ ΑΝ "ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΜΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

ΚΑΡΤΕΡΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ...
ΛΥΠΑΜΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!!
ΕΠΙΣΗΣ,ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?
ΕΧΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ?
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεδομένου ότι λίγο μετά απο τις εκλογές του 2010 υπήρχαν 2000 αιτήσεις για δουλειά στην S&B (γύρω στις 1850 πρέπει να ήταν τελικά), δεδομένου ότι αυτό το είπε πρώην εργαζόμενος στην S&B και πατέρας δύο άνεργων παιδιών εξ αυτών που είχαν κάνει αιτήσεις μπροστά στον Κ Σανούδο και Κο Παπουτέ στο Τοπικό Συμβούλιο της Ιτέας το Μάρτιο του 2011 και δεν διαψεύστηκε, δεδομένου λοιπόν ότι το να πρωτοκολλάει η S&B τόσες αιτήσεις και να μην λέει στον κοσμάκη ότι κάποιοι τον κοροϊδεύουν μαζί με όλα αυτά που όλοι γνωρίζουμε αφορά πιθανότατη (για τους περισσότερους σίγουρη) εμπλοκή της S&B στο εκλογικό αποτέλεσμα, δεδομένου τελικά όλου του ρόλου που έχει παίξει η S&B για δεκαετίες στον πλουσιότερο τόπο της Ελλάδας που έχει όμως την φτωχότερη οικονομία και έτσι πολύ βολικά η ίδια κάθε που πάει κάποιος να μιλήσει για Νόμους και για σεβασμό στους κατοίκους λέει «μην με ενοχλείτε γιατί θα φύγω και θα πεινάσετε»,
έχουμε όλοι το δικαίωμα να συζητάμε ότι αφορά κάθε πράξη, ανάσα, ή σκέψη της S&B όσο αυτή ή οποιαδήποτε θυγατρική της θα βρίσκεται στην περιοχή. Μαζέψτε τα και στο καλό αν νομίζεται ότι θα συμπεριφέρεστε όπως συμπεριφέρεστε και μετά θα ζητάτε και ρέστα ηθικής αξιοπρέπειας και καθωσπρεπισμού. Ευτυχώς που όσοι κατοικούμε εδώ δεν υιοθετήσαμε την νοοτροπία που διδάσκατε τόσα χρόνια γιατί τότε θα βλέπατε τι σημαίνει να δέχεσαι επίθεση από κάποιους που είναι « πολύ χαμηλά».
Κυρίως από το ότι 1850 πήγαν και κατέθεσαν αίτηση, και ο πιο βλάκας από ένα σημείο και μετά θα καταλάβαινε ότι οι περισσότεροι πίστευαν για κάποιο λόγο ότι έχουν ελπίδα. Η S&B όμως δεν ανακοίνωσε στις 1000 αιτήσεις π.χ. ότι κάποιοι απατεώνες τους εξαπατούν και να μην απασχολούν την Γραμματεία της εταιρίας με το να πρωτοκολλά ανούσιες αιτήσεις. Το ότι αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι ψηφίζουν στην συνέχεια και όλες τις αιτήσεις της S&B για να κάνει τον τόπο χαβούζα αγνοώντας αλήθεια λογική και Νόμους, αφαιρεί κάθε ηθικό δικαίωμα για να λέει ο οποιοσδήποτε εκπρόσωπός της ότι φταίνε οι γνωστοί άγνωστοι και όχι η εταιρία. Υπάρχει η φράση «κώλος και βρακί» που τα λέει όλα.
Φυσικά και έχετε κάθε δικαίωμα να μην ανακοινώνεται αυτές τις πράξεις. Μπορεί όμως ( λέω μπορεί ) να θέλετε να τις κρατήσετε μυστικές γιατί:
-Πρώτον. Παίρνοντας 6, αφήνεις απ’ έξω 1844 κορόιδα που έκοψαν μόνοι τους τα «πόδια» τους ψηφίζοντας τους νεκροθάφτες της τοπικής οικονομίας που τους αφήνει άνεργους. Μπορεί αν συζητηθεί το θέμα να ανακαλύψουν όλοι πόσο τεράστια κορόιδα είναι ακόμα και για «πονηρούληδες» ή για εξαθλιωμένους που μπορεί να τους συγχωρεθεί αλλά (για να βολευτούν αυτοί) κακό έκαναν μαζί με τον εαυτό τους και στο σύνολο των συμπολιτών τους. Μπορεί να ανακαλύψουν ότι είναι απλά ηλίθιο να ψηφίζεις για την κυριαρχία της ανεργίας που σε μαστίζει, πιστεύοντας τα παραμύθια που σου λένε ότι «μην ακούς του άλλους, εσύ είσαι ο εκλεκτός» απλά επειδή κανείς δεν ενοχλεί τους Άρχοντες να το λένε αυτό σε όλους.
-Δεύτερων. Μαθαίνοντας τα 1844 κορόιδα το γεγονός ίσως προβληματιστούν μαζί με όλη την κοινωνία γιατί μόνο 6 ντόπιους στις 22 προσλήψεις; Εάν λοιπόν μάθουν ότι οι υπόλοιποι 16 είναι απλοί εργαζόμενοι με ειδικότητες που υπάρχουν και στην Φωκίδα (δεν νομίζω να πήραν 16 αστροναύτες που τέτοιους δεν έχουμε) ίσως καταλάβουν όλοι ότι όπως και ο Κος Μυτιληναίος όταν βολεύτηκε από τα δικαστήρια και δεν είχε ανάγκη πια την κοινωνική στήριξη ανακοίνωσε το κόψιμο των μισθών, έτσι θα συμβεί και εδώ. Ίσως λοιπόν να καταλάβουν όλοι ότι οι 16 είναι από αλλού γιατί θα δουλέψουν για ψίχουλα, όπως και όποιος ντόπιος θέλει δουλειά στην γαλαρία εάν τελικά κυριαρχήσει για μία ακόμα φορά το συμφέρον της S&B και όχι το συμφέρον του τόπου. Δικαίωμά της άλλωστε είναι της εταιρίας, όπως και το να μην δίνει αναφορά για τις προσλήψεις, το να προσλάβει απελπισμένους από οπουδήποτε με 200 € το μήνα και όχι ντόπιους. Και μπορεί νόμιμα να το κάνει, και την συμφέρει, και προσφερόμενοι υπάρχουν.
Μπορεί λέω, μην το δέσετε κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

μηπως θελατε να το μαθουν τιποτα τσιπραιοι,για να τρεξουν πρωτοι???

Ανώνυμος είπε...


ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΤΕΡΙΑ,ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ S&B?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί νομίζω ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη η προθεσμία και τελειώνει αυτή την Παρασκευή 26 Μαΐου;

Κοινώς μπας και λέει λαλακίες η ΏραΦωκ;

Ανώνυμος είπε...


ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΙΤΗΣΗ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/5 ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ..ΠΟΣΟ ΚΡΥΦΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ?ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ(5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ)ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ?ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.