Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΣΟΚ στις Ένοπλες Δυνάμεις-Υπολοχαγός αυτοκτόνησε λόγω οικονομικών δυσκολιών


Σοκ στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ένας υπολοχαγός αυτοκτόνησε και οι λόγοι που τον οδήγησαν σ΄ αυτή τη τραγική απόφαση όλα δείχνουν ότι είναι οικονομικοί. Ο υπολοχαγός είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του .
Ο υπολοχαγός παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Υπηρετούσε σε μονάδα της Ριτσώνας.
 Οι συνάδελφοί του υποστηρίζουν ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο υπολοχαγός είχε αναγκαστεί να εργάζεται και εκτός στρατού για να μπορεί να τα βγάλει πέρα. Κάτι που δεν κατάφερε με αποτέλεσμα δύο 24ωρα μετά το Πάσχα να δώσει τέρμα στη ζωή του.
Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στη μονάδα του και δείχνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στις ΕΔ είναι πλέον δυσβάστακτη και κανείς δεν μπορεί να αποφύγει την σκληρή πραγματικότητα . Κυρίως οι ηγεσίες που “σφυρίζουν” αδιάφορα. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ! ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ : ΤΖΕΦΡΙ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΘΕΟΔ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΠΑΡΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΓΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΙΚΟ ΛΑΟ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΗΣ...ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ..ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 2.14 ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΒΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ! ΑΛΛΑ ΟΟΠΩΣ Ο ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΣΑΣ ! ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΑΙ ! ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ !!! ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΩΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ !!!