Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ Καλοπερνάει μεταξύ... Κυκλάδων και Λας Βέγκας


Ανέμελες στιγμές γεμάτες πολυτέλεια και διασκέδαση εξακολουθεί να περνάει η οικογένεια Παπανδρέου αρνούμενη να αλλάξει το παραμικρό παρά τις καταθλιπτικές συνθήκες που ζουν οι Έλληνες.
Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στις Σπέτσες και το Πάσχα κύλησε ήρεμα, ενώ από εκεί ο πρώην πρωθυπουργός ετοίμασε βαλίτσες για ένα ακόμη – επί πληρωμή – υπερατλαντικό ταξίδι
Προορισμός του το Λας Βέγκας προκειμένου να μιλήσει σε συνέδριο δίπλα σε μεγάλους κερδοσκόπους. Η εκδήλωση έγινε σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο γνωστό από την ταινία «Η συμμορία των 11» με τον Τζορτζ Κλούνεϊ
Στο μεταξύ ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, έκανε βόλτες με σκάφος φίλων του στις Κυκλάδες. Σημείο αναφοράς της παρέας ήταν ο χλιδάτος Πάνορμος όπου απόλαυσαν εξαίσια εδέσματα.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΖΑΡΙΑ Η ΣΕΜΕΝ ΝΤΕ ΦΕΡ Η ΡΟΥΛΛΕΤΑ ! ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ, ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ! ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΦΟ ΑΡΧΗΓΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ? ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ , ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ? ΧΡΗΖΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ !!!