Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΚΙΡΡΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ  ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ   ΚΙΡΡΑΣ 
Κατόπιν της από 25/4/2013  Συγκλίσεως Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου  με θέμα πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών και έπειτα από τα υπ΄ αριθμ. 12696 & 12695 σχετικά έγγραφα της Αντιδημάρχου κ. Παν. Λαϊνη-Κολλιαλή, παρακαλείστε να εφαρμόσετε ως  τέλος Μαΐου, τα παρακάτω:
Άρθρο 18-  Κανονισμού Καθαριότητας Δήμου Δελφών:
«Oι  ιδιοκτήτες ή νομείς και επικαρπωτές οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός  πόλεως (Κίρρας ) και σε απόσταση μέχρι εκατό μέτρων από τα όρια της , οφείλουν να τα διατηρούν πάντοτε ελεύθερα από απορρίμματα ακόμη και αν προέρχονται από τρίτους . Οφείλουν να τα περιφράσσουν (σύμφωνα με τις διατάξεις του ΓΟΚ) και να προβαίνουν σε περιοδική καθαριότητα και αποψίλωση αυτών από την 1η Μαΐου κάθε έτους , σύμφωνα με τις σχετικές πυροσβεστικές διατάξεις.
Αν  οι υπεύθυνοι εξακολουθούν να αδιαφορούν και μετά τις  σχετικές συστάσεις , ο Δήμος Δελφών έχει το δικαίωμα να παρέμβει καθαρίζοντας το οικόπεδο , περιφράσσοντάς το και καταλογίζοντας τα έξοδα και το πρόστιμο στους οικοπεδούχους  για την περίφραξη, τον καθαρισμό  και αποψίλωση των οικοπέδων τους  και να καταλογίσει επιπλέον πρόστιμο 150,00 ευρώ στους ιδιοκτήτες ή στους υπεύθυνους»
H  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ   ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΚΙΡΡΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ   Α.   ΜΑΝΤΑ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ-ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ??????????????