Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΔΕΛΦΟΙ: 27 Θέσεις εργασίας στην Ι΄ ΕΠΚΑ


Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι επτά (27) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Ι΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, που εδρεύει στους Δελφούς, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):


ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός
θέσης
Υπηρεσία
Έδρα
υπηρεσίας
Ειδικότητα
Διάρκεια
σύμβασης
Αριθμός
ατόμων
101
Ι΄ ΕΠΚΑ.
ΔΕΛΦΟΙ
ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ
ΦΥΛΑΚΑΣ
ΔΕ
5 μήνες
20
102
Ι΄ ΕΠΚΑ.
ΔΕΛΦΟΙ
ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΔΕ
5 μήνες
3
103
Ι΄ ΕΠΚΑ.
ΔΕΛΦΟΙ
ΚΑΟΑΡΙΣΤΗΣ/ΤΡΙΑ
ΥΕ
5 μήνες
4
 
Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο αςεπ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ι΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Δελφοί, Τ.Κ. 33054, υπόψη υπεύθυνου παραλαβής αιτήσεων κ Αλτιπαρμάκη Γιώργου (τηλ. επικοινωνίας: 22650 82313, 22650 82346).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού ( ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

ολη η προκηρυξη εδω
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα νησια κρατησαν το κριτηριο της εντοπιοτητας και προηγουνται οι δημοτες και κατοικοι των νησων για προσληψη στα μουσεια παρου,συρου,ροδου,κλπ κλπ.Εδω οι τοπικοι αρχοντες τι κανουνε?????Δεν θα επρεπε οι τοπικοι αρχοντες να εισηγηθπουν να μπει εντοπιοτητα στις προσληψεις στο μουσειο των δελφων???Γιατι καθε χρονο απο τους 20 φυλακες οι 18 να ειναι απο Ιτεα και Αμφισσα????Κανονικα θα επρεπε να δινεται απολυτη προτεραιοτητα σε δελφους και χρισσο και μετα σε αλλες περιοχες!!!!!Οι ιδωτικες επιχειρησεις της αμφισσας και της ιτεας οταν ζητανε ατομα απο τον οαεδ για εργασια λενε οχι απο δελφους και χρισσο παρα μονον απο αμφισσα ή ιτεα. Εγω προσωπικα εχω κανει 5 τηλερωνηματα για θεσεις στον οαεδ αμφισσας και δεν με δεχονται επειδη ο ερφοδτης ζητα ατομα μονο απο την αμφισσα.ειναι ντροπη και αισχος σε ολα τα εμπορικα της αμφισσας και της ιτεας να μην εργαζεται ουτε ενας δελφιωτης ή χρισαιτης και καθε χρονο να γινεται και καταληψη του μουσειου απο αμφισσιωτες και ιτιωτες που λενε πως παμε να φυλαξουμε τα κοτρωνια.!!!!!ας γινει κατι γιατι καθε χρονο 30 με 40 νεα ατομα απο δελφους και χρισσο μενουνε ανεργοι γιατι σκανε μυτη οι πολυτεκνες και οι 40αρες με τα τσοκαρα απο τα σαλωνα και αλλου..