Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΙΤΕΑ: Συλλαλητήριο σήμερα στις 20.00 στον μώλο, από την ΕΛΜΕ Ν. Φωκίδας


Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες! Η τρικομματική κυβέρνηση προχώρησε στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών!
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιστρατεύουν ένα κλάδο, και μάλιστα αυτή τη φορά πριν καν αποφασισθεί η απεργιακή κινητοποίηση. Θέλουν να χτυπήσουν όποιον σηκώνει κεφάλι, όποιον αγωνίζεται, όποιον διεκδικεί. Μαζί με τους εκπαιδευτικούς επιτίθενται σε όλους τους εργαζόμενους  με την βάρβαρη, αντιλαϊκή αντιεκπαιδευτική πολιτική τους. Ταυτόχρονα προσπαθούν να φοβίσουν τον εκπαιδευτικό, ώστε με σκυφτό το κεφάλι, τρομοκρατημένος και υποταγμένος να προσαρμοστεί στο νέο σχολείο της αγοράς και της αμορφωσιάς.
Η υπόθεση της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών αφορά όλο το εργατικό κίνημα, αφορά κάθε εργαζόμενο. Αφορά πρώτα και κύρια τους εργαζόμενους γονείς, τους μαθητές μας.
Κανένας φόβος!
Μπορούμε να σπάσουμε την τρομοκρατία με ενότητα, συσπείρωση κι αλληλεγγύη. Ένας κλάδος για όλους κι όλοι οι κλάδοι για έναν! Μόνο η μαζική, λαϊκή πάλη μπορεί να τσακίσει την κρατική καταστολή. Εδώ είναι η δύναμή μας, εδώ είναι και η ελπίδα μας! Μόνο με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να τους γονατίσουμε.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ  Φωκίδας καλεί σε συλλαλητήριο ενάντια στην επιστράτευση  την Δευτέρα 13 Μάη  στις 8:00 μμ στον Μώλο της Ιτέας.
Καλούμε όλα τα σωματεία εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, το Εργατικό Κέντρο, τους συλλόγους γονέων, τα μαθητικά συμβούλια, όλους τους φορείς  να πάρουν θέση ενάντια στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών και να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.
ΌΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ την Τρίτη 14 Μάη για  άμεση απεργιακή απάντηση στην επιστράτευση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: