Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 106 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!


ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
Τη στιγμή που η χώρα παραπαίει και ο Ελληνικός λαός φυτοζωεί κάτω από τα δεινά της τρόικας του ΔΝΤ, κάποιοι θέλουν με το ζόρι να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ το Τζαμί.
Σας παρουσιάζουμε το ενημερωτικό σημείωμα του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου προς τον ΥΕΘΑ, στο οποίο αναφέρονται εκτιμώμενα κόστη για την μετακίνηση των εγκαταστάσεων του Πολεμικού Ναυτικού από την περιοχή του Βοτανικού (θέση Ελαιώνας), θέση στην οποία έχει αποφασιστεί να ανεγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος.
Οι ναύαρχοι του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, εκτιμώντας τα κόστη (και όχι πραγματικά)ανέφεραν ότι η μεταφορά των εγκαταστάσεων του ΠΝ από το Ναυτικό Οχυρό Βοτανικού, θα στοιχίσει στον Ελληνικό λαό 91.000.000 ευρώ.
Η κατασκευή του τεμένους έχει υπολογιστεί στα 15.000.000 ευρώ, χρήματα που θα εκταμιευτούν (σύμφωνα με τον Υ/ΓΕΝ) από λογαριασμούς του Ναυτικού οι οποίοι προορίζονται για συντήρηση κτιρίων και εγκαταστάσεων του ΠΝ.
Συνολικό "εκτιμώμενο" κόστος: 106.000.000 ευρώ!!!
Και πάντα "εκτιμώμενο", γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα τίποτε δεν κατασκευάζεται σύμφωνα με το προβλεπόμενο κόστος του. Όλα στοιχίζουν παραπάνω!
Την στιγμή που μειώνονται συντάξεις των 400 ευρώ, την στιγμή που μειώνονται μισθοί ιδιωτικών & δημοσίων υπαλλήλων, την στιγμή που δεν διατίθενται κονδύλια για συντήρηση υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων, με το οποίο υπερασπίζονται τα σύνορα της χώρας μας, οι "πολιτικοί" αυτής της χώρας έχουν βάλει αυτοσκοπό την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους με λεφτά του ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!
ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!
Και για την ιστορία οφείλουμε να γράψουμε ότι η περιοχή του ελαιώνα είχε ζητηθεί το 2006 από τον δήμο Αθηναίων για ανάπλαση, αναβάθμιση της περιοχής με στόχο την καλυτέρευση της ζωής των Αθηναίων πολιτών.
Αλλά η τότε κυβέρνηση, με απόφαση του Αρείου Πάγου, ακύρωσε την εκποίησή της.
Αυτή είναι η γραμμή των πολιτικών αυτού του τόπου.
Μεριμνούν για την καλυτέρευση της ζωής των παρανόμως ερχόμενων μεταναστών σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη.
 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΝΤΑ ΙΕΡΑ ΚΗΜΗΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΑΜΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ {εγω δεν καλεσα κανεναν δεν ξερω εσεις} ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ! ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ . ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ? ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!! ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Μ ΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ . ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΤΥΡΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ !!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ . ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΟΒΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΟΝΟΨΥΧΑ ΚΡΑΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ κ.λ.π. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ???

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 8:40 εσύ δεν ξέρεις να γράφεις, γιατί να σε πιστέψω; Κι από ό,τι βλέπεις τα 91.000.000 είναι έξοδα του Ναυτικού. Επειδή εκεί μέσα η ρεμούλα είναι πέρα από κάθε φαντασία βρήκαν ευκαιρία τώρα να πουν ό,τι θα χρειαστούν τόσα μπας και φάνε. Δεν φταίει το τζαμί. Ευκαιρία είναι για κάποιους να πλουτίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα το θέσω αλλιώς.Εδώ στην Ελλάδα 100.000 Μουσουλμάνοι ζουν στην Επικράτειά της.Από όσο γνωρίζω από την στιγμή που το Ισλάμ υπάρχει σαν επίσημη θρησκεία τότε μπορεί ένας συνδικαλισμός Μουσουλμάνων να απαιτήσει από την χώρα όπου ζει, να χτίσει ναό για την θρησκεία του.Αυτήν την απαίτηση την έχει διότι σαν Έλληνας υπήκοος (ο κάθε μουσουλμάνος νόμιμος) πληρώνει φόρους τους οποίους μαζεύει το κράτος και τα δίνει μέχρι σήμερα στην εκκλησία μόνο της Ελλάδος.Καιρός λοιπόν να αλλάξει αυτό το σύστημα.Τώρα τι πολιτικά παιχνίδια παίζονται αυτό είναι άλλο κομμάτι.Άρα να μην λέμε ότι θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

"Μεριμνούν για την καλυτέρευση της ζωής των παρανόμως ερχόμενων μεταναστών σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη."
Ντροπή και αίσχος για όποιον έγραψε αυτήν την τελευταία φράση του κειμένου. Είναι εμφανές ότι είναι φανατισμένος μισαλλόδοξος. Η έννοια της ανεξιθρησκείας δεν έχει φτάσει εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανωνυμο 11 17
Ο κάθε νόμιμος μετανάστης φυσικά και πληρώνει φόρους και δικαιούται παροχές. Όμως όλοι αυτοί βρήκαν έτοιμες υποδομές που απολαμβάνουν από τη πρώτη στιγμή που ήρθαν στην Ελλάδα από τους φόρους που έχουν πληρώσει οι προγονοί μας από τη γέννηση του ελληνικού κράτους. Δεν δικαιούνται σε καμία περίπτωση όμως να έχουν απαιτήσεις όταν πεινούν τα παιδιά μου και κρυώνουν στο σχολείο. Να μου κόβουν το μισθό και να απολύουν υπαλλήλους για να κάνουν αυτοί τον φανατισμό τους. Να κλείνουν αστυνομικά τμήματα διότι δεν υπάρχουν χρήματα όταν από αυτούς αυξήθηκε η εγκληματικότητα και οι βιασμοί ανηλίκων και να έχουν αυτοί τζαμί που περισσότερο το θέλουν για άσυλο. Και πολλά αλλά.
Αν ήταν να υποκύπτουμε στον κάθε μετανάστη νόμιμο η μη θα είχαμε καταστρέψει από καιρού τη χώρα μας. Προτιμώ να ζήσουν αξιοπρεπώς πρώτα οι Έλληνες και μετά οι υπόλοιποι που κάνεις δεν τους κάλεσε.
Δυστυχώς ανήκεις στην κακή αριστερά. Είσαι από αυτούς που κάνουν τα πάντα να μην πάρουμε ποτέ την κυβέρνηση. Πρέπει να μπεις από μονός σου στο περιθώριο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΔΙΔΗ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 9.07 ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 91.000.000 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ {απο την φορολογια του Ελληνικου λαου ειναι το Πολεμικο Ναυτικο δεν εχει εσοδα } ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ? ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ Η Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ! ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΕΔΩ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ? ΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΔΩΣΟΥΝ , ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΖΑΜΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ! ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ !!! ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ 91.000.000 ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΟΙ ΖΕΙΜΠΕΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΣΦΥΗΟΚΑΜΠΤΕΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 360 ΕΥΡΩ ! ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙΑΡΕΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΝ ΩΡΑ ΚΡΙΣΗΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε των 11.17 στην Τουρκια υπαρχουν Ελληνες οι οποιοι φορολογουνται βασει των τουρκικων νομων ναι η οχι ? Ας κανουν κι αυτοι ενα συνδικαλιστικο οργανο κι ας απαιτησουν απο την Τουρκια κατι. Εσυ τι νομιζεις οτι θα γινει ? Στην καλλυτερη θα πεταξουν το αιτημα στα σκουπιδια ! Στην αλλη θα ριξουν τους γκριζους λυκους για να καταπνιξουν καθε αιτημα οχι απαιτηση ! Οσο για τα χρηματα των φορολογουμενων Ελληνων της Τουρκιας που πανε ? Μηπως στα Τουρκικα τζαμια ? Τα λεηλατιθεντα τοσα χρονια που πηγαν ? Οιορθοδοξες εκκλησιες που ειναι ? ποιος τις καταστρεφει ? Διαβαζε λοιπον πρωτα και μετα λεγε οτι θελεις αρκει να εινα αληθεια !!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΩΝ 2.42 ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ? ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ! ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΟΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΜΟΧΑΡΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ??? ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ! ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ, ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ κ.λ.π. ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΡΟΥΣ {κι εντελως τυχαια} ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

φταιτε ολοι σας που ασχολειστε με λαθρολαγνους και ανθελληνες ετσι δεν εναι 11:17?
τα παλιοπαιδα σου χαλασαν την ανθελληνικη σου αποψη.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αυτός από τις 9:07.

1ον αν δεν μπορείτε να γράφετε ελληνικά γράψτε στο word πρώτα καικάντε έλεγχο ορθογραφίας. ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ! ΟΚ, λάθη όλοι κάνουμε, αλλά εδώ κοντέυει να καεί η οθόνη.
2ον Όλοι οι μετανάστες πάνε όπου υπάρχουν υποδομές. Αν δεν υπήρχαν, δεν θα ερχόντουσαν. Αυτή είναι η έννοια της μετανάστευσης. Δεν πάνε κάπου ώστε να τα φτιάξουν από το 0. Και φυσικά και δικαιούνται να έχουν παροχές. Δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας όπως ισχυρίζεται ο φίλος των 4:06 (ρατσιστικό στοιχείο). Αυτή είναι και μια απάντηση στον φίλο 5:47 περί ρατσισμού. Κι αυτοί έχουν παιδιά που πεινάνε πολύ περισσότερο από τα δικά μας γιατί έχουν κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα αψηφώντας κρύο, πείνα, αρρώστιες και πολέμους για να έρθουν εδώ κι ας τους δέρνουν οι φανατισμένοι δικοί μας. Από τον θάνατο ή την οικονομική εξαθλίωση που τους περίμενε στην χώρα τους καλύτερα εδώ.
Σε μεγάλες "πολιτισμένες" χώρες σαν τη δικιά μας υπάρχουν όλοι οι ναοί θρησκειών που καλύπτουν έναν ικανό αριθμό πιστών. Στην Τουρκία οι Έλληνες είναι μόλις 1000 τα τελευταία 50 χρόνια γιατί εκδιώχθηκαν. Οι Τούρκοι φίλοι μου, όπως λέει και ο 5:20, είναι αρκετά πιο πίσω σε αυτά τα θέματα και δεν πρέπει να παραδειγματιζόμαστε από αυτούς. Και ναι είναι όλοι φίλοι μου γιατί όλοι άνθρωποι είμαστε. Το θέμα δεν είναι η Τουρκία για όσους προτρέχουν να πουν "ναι, αλλά η Τουρκία..." σπεύδοντας να δικαιολογήσουν μια άποψη αρκετά ρατσιστική ως προς τον ισλαμισμό που τον θεωρεί φανατική θρησκεία. Ναι στην Τουρκία είναι αυτοί οι παλαβοί Γκρίζοι Λύκοι αλλά κι εδώ έχουμε κάτι ξυρισμένα παλικάρια από την Χρυσή Αυγή που ευχαρίστως θα έτρωγαν στη σούβλα ό,τι ανήκει πιο ανατολικά από εμάς.

Για τον φίλο των 5:37 δεν μπορώ να πω πως είμαστε ρατσιστές γενικά. Έχουμε μπόλικους αλλά έχουμε δεχθεί μετανάστες χωρίς βέβαια να μπορούμε να τους φροντίσουμε. Όμως όταν τους χρησιμοποιούμε για να μας μαζέψουν τις ελιές, τις φράουλες κτλ κτλ και τους δίνουμε ένα κομμάτι ψωμί ίσα ίσα για να ζήσουν, τότε βαδίζουμε καρφί προς τον ρατσισμό. Κι όταν ακούω άλλους να λένε "σιγά μην δώσω τόσα του Πακιστανού που θέλει και λεφτά" τότε φτάνουμε σε άλλο ένα στοιχείο ρατσισμού.

Επίσης για τα 91.000.000 που χρειάζεται το Ναυτικό (ναι, δεν είναι δικά του) πολύ εύκολα μπορούν να αποφευχθούν γιατί εκεί ειδικά στον Βοτανικό υπάρχουν άπειρες εκτάσεις ή τέλος πάντων μπορεί να βρεθεί άλλη λύση. Το ότι το Ναυτικό έβγαλε τέτοιο προϋπολογισμό σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Από την μία θέλει να καλλιεργήσει γνώμες σαν τις "οι μουσουλμάνοι μας στοιχίζουν 106.000.000 κι εμείς δεν έχουμε τα αυτονόητα" και να δικαιολογήσει ρατσιστικές ματιές γύρω από το θέμα ή από την άλλη θέλει οι εργολάβοι του να φάνε μαζί με τους αξιωματικούς εκεί μέσα πολλά λεφτά.

Γνώμη δεν μπορώ να σας αλλάξω, αλλά αν είστε τόσο χριστιανοί όσο νομίζετε τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά στην πίστη σας.

Όταν μια μειοψηφική κοινότητα ζει ευχαριστημένη τότε έχει και λιγότερους λόγους να εναντιώνεται στην πλειοψηφία.

Αυτά...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΩΝ 10.09 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΛΥΚΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ! ΚΙ ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ? ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ 10 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ? ΦΙΛΕ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ : ΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ , "ΤΗΝ ΑΛΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ " ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ . ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ Η ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ! ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ κ.λ.π. ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ? ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ? ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ? ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ! ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ "ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑ " !!!