Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΤΑΓΜΑ: ΓΕΜΑΤΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ!


Με συνθήματα κατά της κυβέρνησης, της τρόικα, πανό και πλακάτ ξεκίνησε η διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, λίγες ώρες μετά το πρωινό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, υπάλληλοι του ΟΕΚ, με ένα κοινό σύνθημα: «Όχι στην εξαθλίωση» κατέκλυσαν από τις 17:00 το απόγευμα τη Λεωφόρο Αμαλίας και διαμαρτύρονται για τα νέα σκληρά μέτρα λιτότητας.

Η Λ. Αμαλίας έκλεισε εκ νέου από τουλάχιστον 2.500 διαδηλωτές, που ανήκουν σε αριστερές οργανώσεις, σωματεία, μοτοσικλετιστές και το δίκτυο συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα το κίνημα του Μίκη Θεοδωράκη έδωσε ραντεβού για το απόγευμα.

Συνολικά μέχρι τώρα (19:19) έχουν γίνει 60 προσαγωγές σε διάφορα σημεία πέριξ της πλατείας Συντάγματος και στα Εξάρχεια, για προληπτικούς, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγους.
Ο πρόεδρος εργαζομένων της «Αττικό Μετρό», κ. Σταματόπουλος, μιλώντας στη zougla.gr κατήγγειλε τη σκοπιμότητα του κλεισίματος σταθμών του Μετρό, λέγοντας ότι οι αρμόδιοι με αυτό τον τρόπο θέλησαν να «μπλοκάρουν» την προσέλευση του κόσμου στην πλατεία Συντάγματος. Σημειώνεται ότι κλειστοί παραμένουν οι εξής σταθμοί: Μοναστηράκι, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ευαγγελισμός.



ΠΗΓΗ: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: