Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ: ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ!



* Το Χρηματιστήριο πάει κατά διαόλου
*Ακόμη και η Μέρκελ δεν πιστεύει στην επιτυχία του PSI!

Η Κυβέρνηση Παπαδήμου και όσοι συμμετέχουν σε αυτή, οδηγούν τη χώρα με ταχύτητα προς την εθνική καταστροφή. Ο πρώην τραπεζίτης, βρίσκεται στην εξουσία, υποτίθεται για να διαμορφώσει συνθήκες βελτίωσης της εθνικής οικονομίας, με αντικειμενικό σκοπό την υπογραφή της «ζωογόνου» για τη χώρα δανειακής σύμβασης του PSI!
Από την ώρα όμως που ο διορισμένος Πρωθυπουργός και τα κόμματα της Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ που τον στηρίζουν, υπέγραψαν τη δανειακή σύμβαση, μόνο θετικά μηνύματα δεν έρχονται. Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε ολοταχώς προς την άτακτη χρεωκοπία!

Μόλις λίγες ημέρες αφότου έπεσαν οι υπογραφές ταπείνωσης στους όρους της σύμβασης, ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's υποβάθμισε την ελληνική οικονομία στην κατηγορία SD, που ισοδυναμεί με επιλεκτική χρεοκοπία! Η δε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παύει να δέχεται ως εγγύηση ελληνικά ομόλογα!
Παράλληλα, η Γερμανίδα καγκελάριος που υποχρέωσε τους Παπαδήμου- Σαμαρά-Παπανδρέου να υποταχθούν στα προστάγματα το PSI, εδήλωσε ευθαρσώς στη γερμανική βουλή, ότι δεν είναι σίγουρη για την επιτυχία του εγχειρήματος!
Ουσιαστικά δηλαδή το PSIπου υπέγραψε η χώρα μας, πρόκειται για πείραμα με τους Έλληνες να είναι πειραματόζωα, κάτω από στυγνή 8ετή λιτότητα, χωρίς να εξασφαλίζεται κανένα θετικό αποτέλεσμα. Αντιθέτως πολιτικοί αναλυτές, η τρόικα αλλά και η Μέρκελ, δεν εμφανίζονται καθόλου αισιόδοξοι για τα αποτελέσματα του προγράμματος!

Τελικά το PSI τους μόνους που εξασφαλίζει σίγουρα, είναι οι δανειστές, οι οποίοι με τις υπογραφές των Παπαδήμου, Σαμαρά και Παπανδρέου, υποθήκευσαν την Ελλάδα και τον πλούτο της, μέσω του αγγλικού δικαίου.
Από την ημέρα που ο Παπαδήμος διορίστηκε Πρωθυπουργός, η μια σφαλιάρα που δέχεται η Πατρίδα μας, έρχεται μετά την άλλη.
Το Χρηματιστήριο Αξιών επιβεβαιώνει το χάλι της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: