Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ;;;

Απόσπασμα από την ώρα την Εφημερίδα « Η ώρα Φωκίδας» Τρίτη 21/2/2012

Σε λίγο θα ζητήσουν και γιατρούς από το Δήμο!

     Η αντιδήμαρχος Λέλα Μπακολουκά  έθεσε θέμα για την ενίσχυση της φύλαξης στο Μουσείο Δελφών και ζήτησε από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να επεκταθούν τα καθήκοντα της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά να ζητήσουν και από την Αστυνομική Διεύθυνση να περιπολεί τον Αρχαιολογικό χώρο. Ο Δήμαρχος αν και τόνισε ότι ο δήμος δεν μπορεί να είναι γιατρός για όλες τις αρρώστιες, τόνισε ότι την Πέμπτη και πριν ανακοινωθεί η κλοπή στην Ολυμπία, είχε συνάντηση με την Προϊσταμένη της Ι Εφορείας κα Ψάλτη η οποία του ζήτησε να τους παραχωρήσουν προσωπικό για τη φύλαξη μέσω των προγραμμάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υποσχέθηκε ότι θα κάνουν ότι μπορούν.

     Πάντως, δεν είναι ούτε σωστό, ούτε σοβαρό να ζητούν από το δήμο να λύσει όλα τα προβλήματα. Σε λίγο θα ζητήσουν να προσλάβει ο δήμος γιατρούς για να στελεχώσουν το νοσοκομείο. Οι δήμοι δεν υπάρχουν για να καλύπτουν τις ασχήμιες του κράτους.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα “Η ΩΡΑ Της ΦΩΚΙΔΑΣ”

Υ. Γ.
Η κ Μπακολουκά καλά θα κάνει να ασχολείται με τα καθήκοντά της και όχι με ξένες δουλειές, όσο είναι ακόμα στην θέση της. Έχουν γνώση οι φύλακες και το προσωπικό του Μουσείου.

Σημείωση ”ΚΑΡΤΕΡΙΑ” Ευχαριστούμε τον αναγνώστη για την αποστολή του άρθρου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Θεία Πυθία των Δελφών επειδή τελείωσαν οι καταγγελίες και δεν έχει να γράψει άλλες κακίες, το έριξε στην φιλανθρωπία. Γιατί δεν δίνει το μισθό της????

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ.ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει στη σημερινή « Η ώρα Φωκίδας» 22/2/2012 ολόκληρη η επιστολή της κ Μπακολουκά.
Να είναι καλά ο Δήμαρχος που την ανέχεται και οι Δελφιώτες που την αντέχουν.
Άντε και μετά την κατάργηση των αντιδημάρχων νέα θέση Γενικού Πασά Φωκίδος.

Ανώνυμος είπε...

προς 22 Φεβρουαρίου 2012 8:19 π.μ

Η πρώτη προσφορά για την θεία είναι μία γίδα από τον Φώτη.
Δεν βλέπει που έχουμε γίνει στους Δελφούς χειρότεροι από την Κολοπετινίτσα;;;;
Δεν βλέπει πως η δεξαμενή ψήφων από το Μουσείο στέρεψε ;;;
Δεν βλέπει ότι τελείωσε η εποχή Μαυρογιαλούρου;;;
Ας μαζέψει πρώτα τις πέτρες από τα γκρεμισμένα πεζοδρόμια στην είσοδο των Δελφών και μετά να κάνει υποδείξεις για την ασφάλεια του Μουσείου.
Το προσωπικό του Μ..... (πλην 3-4)

Ανώνυμος είπε...

Λέλα δώσε εδώ και τώρα το μισθό σου για να κλείσεις τα στόματα τους. Και πες στον Λουκάκο να δώσει κανένα ενοίκιο από το Careffour!