Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμιζει το κέντρο της Αθήνας. Εκτεταμένα επεισόδια σημειώνονται στη Λ. Αμαλίας, στην Πανεπιστημίου, στη Σταδίου και στη Β. Γεωργίου. Επί της Β. Γεωργίου ομάδα διαδηλωτών «ξήλωσε» ψυγεία από περίπτερο, ενώ πλήθος πύρινων οδοφραγμάτων εκτείνονται σε δεκάδες σημεία γύρω από το Σύνταγμα. Ομάδες διαδηλωτών πετούν μολότοφ και οι αστυνομικοί απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών. Στα στενά πέριξ της πλατείας είναι σε εξέλιξη επεισόδια και κλεφτοπόλεμος μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών. Στην Πανεπιστημίου, όπως και στη Σταδίου πύρινα οδοφράγματα καίνε κατά μήκος των οδών, ύστερα από ρίψεις μολότοφ.

Στο μεταξύ από τις 19:50, εκατοντάδες διαδηλωτές επιτίθενται στα Προπύλαια στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απαντούν με χρήση χημικών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες στην Κοραή, ομάδα νεαρών έβαλε φωτιά στα τραπεζοκαθίσματα των Starbucks, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να επεκταθεί εντός του καταστήματος. Στις 20.30 ο κόσμος έκανε ανθρώπινη αλυσίδα, προκειμένου το πυροσβεστικό όχημα να πλησιάσει τα Starbucks.




ΠΗΓΗ: www.zougla.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: