Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗ... ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ!


Όπως υποστηρίζουν οι δημοτικές αρχές, φορείς και πολίτες της Πτολεμαΐδας, η επικείμενη μείωση κλινών στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο, σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό, είναι «αναντίστοιχη προς τις ανάγκες» και «υποβαθμίζει το νοσοκομείο», έναντι άλλων νοσοκομείων της περιοχής, που διατηρούν, ή μειώνουν στο ελάχιστο τις κλίνες τους.
Σε συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού, στα Κοίλα της Κοζάνης, προχώρησαν το πρωί οι δημοτικές αρχές, φορείς και πολίτες της Πτολεμαΐδας, που διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στον υγειονομικό χάρτη, στην περιοχή.
Όπως υποστηρίζουν, η επικείμενη μείωση κλινών στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο που είναι και το μεγαλύτερο της περιοχής, σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό, είναι «αναντίστοιχη προς τις ανάγκες» και «υποβαθμίζει το νοσοκομείο», έναντι άλλων νοσοκομείων της περιοχής, που διατηρούν, ή μειώνουν στο ελάχιστο τις κλίνες τους.
«Κόβεται το 30% των κλινών σε ένα πολύ σημαντικό για την περιοχή νοσοκομείο. Τουλάχιστον ας υπήρχε μια αναλογικότητα στην κατανομή. Δεν μπορεί να γίνεται σχεδιασμός χωρίς δικαιοσύνη, επιχειρηματολογία, λογική» δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου.
ΠΗΓΗ: http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: