Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ "ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΗΣ"


Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, τις διήμερες εκδηλώσεις της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας του Δήμου Δελφών (24 και 25 Σεπτεμβρίου 2011), για την Εορτή της πόλης –ιστορική επέτειο της Ναυμαχίας της Αγκάλης.
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011
  • 20.00- Εκδήλωση στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας
Προσφωνήσεις-Χαιρετισμός
Βραβεύσεις
Επετειακή Ομιλία «η Ναυμαχία της Αγκάλης»-Σύνδεσμος Φιλολόγων Φωκίδας:
Παρουσίαση Γεωργία Μάνιου και Ευθύμια Καρανάσου
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011
  • 8.00- Έπαρση της σημαίας στην προβλήτα του λιμανιού
  • 10.15- Προσέλευση επισήμων στο Ιερό Ναό «Ευαγγελίστρια»
  • 10.30- Δοξολογία- Εκφώνηση Πανηγυρικού
  • 11.00- Παρέλαση μαθητών- Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο της Αγκάλης
  • 11.30- Κατάθεση στεφάνων (Πολιτική- Στρατιωτική ηγεσία και σχολεία Δ.Ε. Ιτέας)-Σιγή ενός λεπτού. Εθνικός Ύμνος
  • 20.00- Συναυλία-Το Δημοτικό Ωδείο Ιτέας του Δήμου Δελφών παρουσιάζει το ρεσιτάλ Κιθάρας του Δημ .Καρατζά και των μαθητών του. Συμμετέχει η Θεατρολόγος- ηθοποιός Μαριαλένα Μαμαρέλη.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ. ΦΟΥΣΕΚΗΣ
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΙΤΕΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΑΪΝΗ-ΚΟΛΛΙΑΛΗ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. ΙΤΕΑΣ ΝΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
Πέρας προσέλευσης επισήμων ώρα 10.00π.μ. στην είσοδο της Μαρίνας Ιτέας έναντι Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ολα δήθεν σε τούτο τον τόπο. Είχαμε τους δήθεν πλούσιους των καγιέν και της περιστασιακής ρεμούλας,τους δήθεν πολιτικούς ,τους δήθεν εργαζόμενους στο Δημόσιο,τους δήθεν φοιτητές και πάει λέγοντας...τους δήθεν εκκλησιαζόμενους. Ωρα προσέλευσης επισήμων 10:15. Πέντε λεπτά με το ζόρι πριν δώσει ο παππάς το αντίδωρο. Επειδή μάς τα παίρνουν όλα,(τα παιδιά μας πρώτα απ όλα εκμαυλίζοντάς τα) και δεν βλέπω να μας μένει τίποτ'άλλο εκτός από την Παναγία,δε μας δίνετε λίγο κουράγιο,έστω τηρώντας τα προσχήματα,νάρχεστε νωρίτερα; Πέντε-έξη φορές το χρόνο είναι. Σεις που πρέπει να κρατάτε τις παραδόσεις μέσα σ'αυτούς τους χαλεπούς καιρούς! Εγώ προτείνω έναν τρόπο μέχρι να βρεθεί άλλος να κρατηθούν μικροί-μεγάλοι στα πόδια τους, μ' αυτά που μας περιμένουν. Είναι ενα μέσον η θρησκεία ομαδικής ψυχοθεραπείας για να σταθούμε όρθιοι. Η πόλις εάλω είμαστε υπό κατοχή, παπάδες βοηθείστε και ξεσηκώστε τον κόσμο προτού πάει η αυτοκτονία σύννεφο! Σείς,αδέρφια της αριστεράς, έχετε άλλον δρόμο, πιό δύσκολο, που αν θέλετε τον προτιμάω προσωπικά. Ξεσηκώστε τους μουδιασμένους αρχηγούς σας,τώρα που τους παίρνουν το κόκκαλο από τό στόμα,εκτός από μπλά-μπλά,να κατεβάσουν τον κόσμο στο πεζοδρόμιο. Τώρα!! ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ. Οχι με τις συντεχνίες και εις βάρος άλλων κοινωνικών ομάδων. Οχι για τα συμφέροντα των συνήθως καλοπληρωμένων φατριών των Οτετζήδων Δεητζήδων και λιμενεργατών. Για ΟΛΟΥΣ. Άειντε γιατί αντί για παππάδες,θα μας φορέσουν σαρίκι και μπούργκα;