Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο «ΦΩΚΙΚΟΣ»


B' Εθνική ερχόμαστε....και επίσημα πλέον
Οι ελπίδες όλων επιβεβαιώθηκαν... και επίσημα πλέον ο Φωκικός ψηλά...εκεί που του αξίζει!

Από την Ένωση Β-Γ΄ Εθνικής σήμερα 29/9/11 έγινε η επίσημη πρόσκληση των ομάδων της Fοοtball League (μεταξύ των οποίων και του Φωκικού), όπως συμμετάσχουν στην κλήρωση του πρωταθλήματος 2011-2012 που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3/10/2011 και ώρα 15:00 στην αίθουσα του Δ.Σ της Ένωσης επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Σε επικοινωνία που είχε το fokikos.gr με τον Πρόεδρο της ομάδας Σίμο Παπαδημητρίου, έγινε η επιβεβαίωση για την επίσημη πλέον πρόσκληση και συμμετοχή του Φωκικού στην κλήρωση στο πρωτάθλημα της Football League.
O ίδιος δήλωσε "Αισθάνομαι υπερήφανος, χαρούμενος και δικαιωμένος για την σημερινή εξέλιξη! Καλώ όλους τους φιλάθλους μας, να στηρίξουν με όλη την δύναμή τους την ομάδα. Ξεκινάμε από σήμερα την ενίσχυση του ρόστερ και θα πραγματοποιήσουμε 5 μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα κάνουν την διαφορά, για να συμμετέχουμε με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής."
Το Σάββατο και ώρα 16:30 ο Φωκικός θα μεταβεί στην Αθήνα, για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ομάδα της Καλλιθέας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του fokikos.gr, στην σημερινή προπόνηση της ομάδας, θα συμμετάσχει ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν ως βασικός σε ομάδα Β' Εθνικής, με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία και είναι πιθανό το βράδυ να υπογράψει συμβόλαιο με τον Φωκικό και να αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου.

Καραγεώργου Ζωή
www.fokikos.gr
δημοσιογράφος



Δεν υπάρχουν σχόλια: