Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΤΕΑΣ


Καταγγελία γονιών στο “Iteanews”.

Μπάχαλο επικρατεί για δεύτερη εβδομάδα στο Γυμνάσιο Ιτέας μετά το άνοιγμα των σχολείων. Τα παιδιά προσέρχονται κανονικά στο σχολείο και δεν έχει γίνει ούτε μια ώρα κανονικό μάθημα. Και μην βιαστείτε να πείτε ότι δεν έχουν βιβλία, γιατί δεν μιλάμε γι αυτό. Η διευθύντρια δεν μπορεί να βάλει μια τάξη στο σχολείο και να ορίσει καθηγητές στις τάξεις. Αποτέλεσμα να γίνονται απίστευτοι διάλογοι των καθηγητών μπροστά στα παιδιά για το ποιος θα κάνει μάθημα και σε ποια τάξη.
Κάθε μέρα περνά και ένας άλλος καθηγητής, συστήνεται στα παιδιά ότι αυτός θα είναι ο καθηγητής τους και την επομένη να λέει ότι φεύγει και πάει ή σε άλλο σχολείο ή σε άλλη τάξη.. Τα φροντιστήρια πάλι απαντούν ότι αν δεν αρχίσουν τα μαθήματα δεν μπορούν και αυτά να κάνουν τίποτα. Θύματα βέβαια τα παιδιά και οι γονείς. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η διευθύντρια του Γυμνασίου!!!πφ....

ΔΑΣΚΑΛΟΣ είπε...

Αγαπητέ κύριε Κουτρολίκε,
Θα σας συνιστούσα όταν αναδημοσιεύετε μια είδηση να είστε πιο προσεκτικοί. Μπορεί να συνηθίζεται η ανωνυμία στο διαδίκτυο,
όμως εδώ πρόκειται για υπόθεση της δημόσιας παιδείας και υπάρχει περίπτωση καραμπινάτης συκοφαντίας.
Ξέρετε κύριοι της "Καρτερίας" που μας είπατε μια μέρα στο δημαρχείο της πόλης, ότι για να γίνουμε μέλη του συλλόγου σας χρειάζονται οι υπογραφές 10 ήδη μελών του συλλόγου σας; ΞΈΡΕΤΕ ΜΉΠΩΣ ΠΌΣΟΙ ΓΟΝΕΊΣ ΈΧΟΥΝ ΈΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΙ ΝΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΗ; Βέβαια κάποιοι πιθανά δεν μπορούν να πάρουν πολλές γονικές άδειες και το κάνουν στο τέλο του α΄τριμήνου! Πιοι είναι λοιπόν αυτοί που ήρθαν οι ίδιοι ή έμαθαν από τρίτους τι γίνεται σήμερα στο σχολείο των παιδιών τους;
Σήμερα που ο ελληνικός λαός βρίσκεται στο στόχαστρο της ξένης
"ακρίδας" και των ντόπιων υπηρετών της βρήκατε και σεις να μας "πυροβολείτε"; Φτάνει! Αν θέλετε να
"σκοτώσετε" κάποιους ανακαλύψτε τους πραγματικούς αίτιους των δεινών μας ή αλλιώς ελάτε να ξανακάτσετε στα θρανία μπας και μάθετε σωστά αυτή τη φορά τα έρμα τα γράμματα!
ΑΝΑΓΝΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

****** ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΗΚΕ Η ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ; ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ, ΠΑΙΔΙΩΝ, ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΛΔ ΣΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΝΑΣ;ΑΣΕ ΤΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ: ΟΤΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΤΕΑΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ; ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ; Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ; ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΛΕΝ ΑΥΤΟ Ή ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕ ΝΓΑΖΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ; ΝΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΚΤΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΣΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΣΩΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΣΩΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ Ο ************ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ;(ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ)

Καρτερία είπε...

Στο παραπάνω σχόλιο (5:11 μ.μ.) ήμασταν αναγκασμένοι να σβήσουμε δυο ονόματα. Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες να μην αναφέρονται σε ονόματα για τόσο σοβαρές καταγγελίες. Ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΑ,
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ... ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οπως στα λέει είναι και μούγγα,δεν σε παίρνει. Οσ'αναφορά στους γονείς που δεν έρχονται,είναι γιατί απαξιούν. Τους θέλετε μόνο για να σας κάνουν υποκλίσεις,ώστε να αισθάνεστε σπουδαίοι. Για να βλέπετε την αγωνία στα μάτια τους και να ηδονίζεστε. Αμα σας κάνουν κριτική στα καλώς καμωμένα σας γίνεστε Τούρκοι. Ακρίδες υπάρχουν και ντόπιες, πολλές και περισσότερες απο τις εισαγόμενες. Ασχολήσου λοιπόν με τις εγχώριες ακρίδες του συναφιού σου όπως στο λέει και ασε τη διεθνή πολιτικούρα. Ο καθένας από το μετερίζι του φίλε. Και σύ δυστυχώς, ΠΑΡ ΌΤΙ ΣΟΥ ΔΌΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ τότε με το δικαστήριο (ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΟΥ) τόχυσες το γάλα. Κρίμα γιατι από τις καρέκλες που κάθεστε πέρασαν και άνθρωποι και δάσκαλοι.

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλετε να κάνετε αναπτυξιακό σύλλογό κύριοι και κυρίες της Καρτερίας να τον κάνετε.

Αν θέλετε να κάνετε μια ιστοσελίδα για να δυσφημείτε τους συμπολίτες σας και αυτό μπορεί να το κάνετε όπως το κάνουν και άλλες σελίδες της περιοχής.

Δεν μπορεί να κρύβετε όμως την μία δραστηριότητα πίσω από την άλλη.

Οι ακροδεξιοί που γράφουν τις καταγγελίες που αναπαράγετε, έχουν πρόβλημα με την διευθύντρια που δεν αφήνει αγκυλωτούς σταυρούς στα θρανία . Αυτούς που καταγγέλλουν πρέπει να καταγγείλετε και τις σελίδες που τα αναπαράγουν.

Η Ιτέα χρειάζεται αναπτυξιακούς Συλλόγους , αλλά αυτό που κάνετε σε αυτήν την σελίδα δεν έχει σχέση με ανάπτυξη.
Όποιος έχει όρεξη να κάνει ιστοσελίδα ας την κάνει αλλά δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από Συλλόγους για να εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη αλλα εγω που ειμαι μαθητρια του Γυμνασιου μπορω να πω οτι ολα αυτα ειναι ασυναρτησιες,διοτι εμεις απο την τριτη μερα κιολας που ανοιξε εχουμε ξεκινησει κανονικοτατα τα μαθηματα!!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα παιδιά να μιλήσουν που όλα εσείς τα 'φροντίζετε' για το καλό τους....Τα σπασμένα σας ,τις κόντρες σας ,τις πολιτικές σας διαφορές στο καφενείο και όχι στο μέλλον που μας χτίσατε και που συνεχίζετε να κάνετε μερεμέτια για να μη γκρεμιστούν τα ψευτοθεμέλια σας.Σας έχουμε βαρεθεί,και ας έχουμε αποφοιτήσει εδώ και κάποια χρονάκια.