Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ «ΛΑΡΝΑΚΙ» ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΕ


ΛΑΡΝΑΚΙ


Αναβολή πήρε  η συζήτηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος Περιφέρειας Στερεάς, για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το «Λαρνάκι». Στη σημερινή συνεδρίαση παραβρεθήκαν εκπρόσωποι των φορέων που κατέθεσαν ενστάσεις για την ΜΠΕ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ

Η κινητοποίηση των κατοίκων έφερε αναβολή για την ΒΙ.Π.Ε στο Μαντούδι

Από έντονη διαμάχη που πολλές φορές έπαιρνε την μορφή απειλής χαρακτηρίστηκε σήμερα η συνεδρίαση της επιτροπής περιβάλλοντος Περιφέρειας Στερεάς με αφορμή την συζήτηση για έγκριση περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την δημιουργία ιδιωτικής βιομηχανικής περιοχής στο Μαντούδι.

Κάτοικοι από την γύρω περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και ...
εκπρόσωποι φορέων έφτασαν στην Λαμία για να ζητήσουν από τα μέλη της επιτροπής να καταψηφίσουν το θέμα. Επικράτησε ένταση λόγω της διαφορετικότητας των απόψεων, με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου και η συνεδρίαση να διακοπεί για λίγα λεπτά. Τελικά αποφασίστηκε το θέμα να αναβληθεί για την επόμενη συνεδρίαση.

ΠΗΓΗ: iteanews

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο καθε λογικος ανθρωπος βλεπει και καταλαβαινει οτι οι συνθηκες εργασιας,φορτωσης και γενικοτερων δραστηριοτητων στην περιοχη λαρνακι διπλα απο την κατοικημενη περιοχη της ιτεας ειναι τριτοκοσμικες.πρεπει καποια στιγμη οι κατοικοι να ζητησουν να τηρηθουν ολοι εκεινοι οι υποχρεωτικοι στις αλλες χωρες οροι οι οποιοι υπαρχουν για τετοιες εργασιες.