Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΗΠΕΔΟ ΙΤΕΑΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ»


Διαβάσαμε δυο θέματα με ενδιαφέρον στην εφημερίδα «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ» και σας τα μεταφέρουμε.
Το πρώτο αφορά το γήπεδο της Ιτέας, που προκηρύχτηκε το έργο με προϋπολογισμό 50.000€ και που ελπίζουμε αυτή τη φορά να τελειώσει.
Το δεύτερο έχει σχέση με τον Πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής και τη συνεργασία του με τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Γαλαξιδίου, κο Βασίλειο .Καραγιάννη!
-------------------------------------------------------

Προκηρύχθηκε με 50.000
Ευρώ

Προκηρύχθηκε εν τέλει το γήπεδο της Ιτέας από τον δήμο Δελφών, ο οποίος καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους ως την Παρασκευή 16/2011, στις 12:00, για την προμήθεια υλικών συντήρησης και βελτίωσης του γηπέδου. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 50.000 ευρώ, ενώ μόλις οι 30.000 είναι διαθέσιμες για το 2011. Πάντως, το σουλούπωμα του γηπέδου ήταν πάγιο αίτημα της Ιτέας.


Καραγιάννης καλεί
Κατσαρό, OVER
Κατσαρός ακούει
Καραγιάννη;

Σε συνέχεια της επιστολής αναγνώστη μας σχετικά με το γεγονός ότι κάποιοι επιτήδειοι εισπράττουν τα τέλη ελλιμενισμού στο Γαλαξίδι επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βασίλη Καραγιάννη για να δούμε αν συνεχίζεται η ίδια ιστορία.
Η απάντηση μας άφησε κυριολεκτικά άναυδους. Και μας άφησε άναυδους όχι το γεγονός ότι η ιστορία συνεχίζεται - ήταν κάτι που περιμέναμε αφού η Ελλάδα ποτέ δεν αλλάζει – αλλά το γεγονός ότι σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κο Καραγιάννη, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δεν φρόντισε να επικοινωνήσει μαζί του αλλά και δεν ανταποκρίνεται στις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις.
Μάλιστα, όπως μας πληροφόρησε ο κος Καραγιάννης, μια φορά που τηλεφώνησε στον κο Κατσαρό ήθελε να του μεταφέρει πρόταση ενοικίασης που του έγινε για το «Οιάνθη» αλλά πάλι ο κος Κατσαρός δεν ανταποκρίθηκε

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: