Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΣΕ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ



Διαβάσαμε στην «ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ» την απάντηση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κου Θ. Κατσαρού στον Αντιδήμαρχο κο Κραγιάννη και σας τη μεταφέρουμε.

---------------------------------------------------------------------

“Κάνετε πολύ θόρυβο και λίγα έργα.

Είστε Μπαχαλάκιας”



Με μια αιχμηρή δήλωση απαντά ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Θεόδωρος Κατσαρός στον αντιδήμαρχο Βασίλη Καραγιάννη σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του τελευταίου ότι προσπαθεί αρκετό καιρό να επικοινωνήσει τηλεφωνικά και δεν μπορεί, αν και «τρέχουν» μια σειρά θέματα.

Συγκεκριμένα, ο κος Κατσαρός χαρακτηρίζει τον αντιδήμαρχο «Μπαχαλάκια» που μιλά πολύ χωρίς να κάνει ουσιαστικό έργο.



Αναλυτικά η δήλωση Κατσαρού.



Ο κος Καραγιάννης κάνει πολύ θόρυβο και λίγα έργα. Εγώ του ζήτησα εφόσον έπεσε στην αντίληψη του ποιος είναι αυτός που εισπράττει τα τέλη ελλιμενισμού να μου πει ποιος είναι. Γιατί δεν το έκανε; Για το κατάστημα της «Οιάνθης» αυτά που λέει είναι καθαρός λαϊκισμός με δεδομένο ότι τα κλειδιά τα πήραμε πριν από δυο ήμερες και μέχρι τότε δεν μπορούσε να γίνει κάτι.

Διαπιστώνω ότι είναι από τους νεοφώτιστους που κάνουν θόρυβο και όχι έργο, όπως κάνουν συνήθως οι μπαχαλάκιδες. Του είχα μεγάλη υπόληψη και πίστευα ότι θα είναι από αυτούς που προτιμούν να μιλούν με το έργο τους και όχι με τα λόγια.

Θα ήθελα αν έχει στοιχεία για τα όσα καταγγέλλει να μας τα δώσει ή να τα καταθέσει στον κ. Εισαγγελέα.



ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπαχαλο ειναι η κατασταση στο θαλασσα το μαιαμι το λαρνακι και ποσα δεν ξερουμε ακομα

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΕΡΓΟ" ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ;ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ; ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ