Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Πτώση βράχων στο δρόμο Ευπαλίου – Λιδωρικίου – διεκόπη η κυκλοφορία


Πτώση βράχων είχαμε σήμερα το πρωί στο δρόμο Ευπαλίου – Λιδωρικίου μετά τη γέφυρα Ρέρεσης με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία προς και από τα χωριά της ορεινής Δωρίδας και Ναυπακτίας.

Το κομμάτι που έγινε η κατολίσθηση ανήκει στη δημοτική ενότητα Ναυπακτίας η οποία και ανέλαβε δράση μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την διάνοιξη του δρόμου.
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ναυπακτίας, από την πρώτη στιγμή είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Αντιπεριφέρεια και την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά προκειμένου να υπάρξει άμεση επέμβαση στο σημείο, όπως επίσης με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Οι οδηγοί που κινούνται στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας, καλούνται να επιλέγουν τη διαδρομή από Καταφύγιο για τα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας.
Σε ότι αφορά τα ορεινά χωριά της Δωρίδας η επικοινωνία για όσους κινούνται από και προς τη Δυτική Δωρίδα μπορεί να γίνει μέσω του δρόμου Τείχιο – Παλαιοξάρι – Στύλια ποταμός Μόρνου. Για όσους κινούνται από και προς την Ανατολική Δωρίδα, Λιδωρίκι, Άμφισσα κλπ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Όπως ανέφεραν αρμόδιοι τη διάνοιξη του δρόμου ανέλαβε εργολάβος από τη Ναύπακτο και αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: