Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Το Πεντάγωνο δημοσιοποίησε τρία βίντεο με «ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα»

Το Πεντάγωνο δημοσιοποίησε τρία βίντεο με «ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα»

Φουντώνουν οι εικασίες για UFO και εξωγήινους - Δείτε το οπτικό υλικό.

Τρία βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό Πεντάγωνο, στα οποία φαίνονται Αμερικανοί πιλότοι να αντικρίζουν «μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα».
Όπως γράφει ο Guardian, τα βίντεο, τα οποία απεικονίζουν, σύμφωνα με το Πεντάγωνο, «ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα», είχαν προηγουμένως διαρρεύσει, με ορισμένους να πιστεύουν πως απεικονίζουν UFO.
Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε πως έδωσε στη δημοσιότητα το οπτικό υλικό (όλες οι εικόνες εδώ) «για να ξεκαθαρίσει κάθε ενδεχόμενη παρανόηση του κοινού για το εάν αυτό το οπτικό υλικό που κυκλοφορούσε ήταν αληθινό ή όχι και εάν υπάρχει και κάτι άλλο πέραν του βίντεο»
«Έπειτα από ενδελεχή εξέταση, το υπουργείο έχει κρίνει πως η δημοσιοποίηση των τριών βίντεο δεν αποκαλύπτει ευαίσθητα στοιχεία συστημάτων ούτε προσκρούει σε μεταγενέστερες έρευνες για εισβολές στον στρατιωτικό εναέριο χώρο από μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Τα βίντεο «κυκλοφορούσαν έπειτα από διαρροές το 2007 και το 2017» προσθέτει η ανακοίνωση, ενώ τα εναέρια φαινόμενα που παρατηρούνται στα βίντεο παραμένουν χαρακτηρισμένα ως «μη αναγνωρισμένα».
Τα τρία βίντεο δείχνουν αυτά που είχαν οι πιλότοι σε εκπαιδευτικές πτήσεις το 2004 και το 2015. Δύο από τα βίντεο είχαν δημοσιευθεί από τους New York Times το 2017. Το άλλο είχε δημοσιοποιηθεί από την οργάνωση To the Stars Academy of Arts and Science.
Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η δημοσιοποίηση των βίντεο και από το ίδιο το Πεντάγωνο ενισχύει την αυθεντικότητά τους αλλά και θα πυροδοτήσει ακόμα περισσότερες εικασίες περί πρόσφατων «συναντήσεων» ανθρώπων με εξωγήινους.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ότι τα τρία βίντεο τα έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό Πεντάγωνο και έγραψαν για αυτά και στον Guardian είναι το πρόβλημα. Για ότι και να υπάρχει σε αυτά υπήρχε και πριν και είχαν στοιχεία του και πρίν, είτε είναι μυστικά που κρατάνε άνθρωποι από ανθρώπους (πάντα υπήρχαν) είτε κάτι απο το άπειρο σύμπαν. Στην πιο ακραία των περιπτώσεων, θα ήταν εντελώς μικρόμυαλο και εγωιστικό να θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε τα μόνο ζωντανά όντα στο άπειρο σύμπαν αλλά η αλήθεια είναι ότι κανενός ανθρώπου το μυαλό δεν μπορεί να χωρέσει το μέγεθός του και πολύ λίγα μυαλά μπορούν να κατανοήσουν τι μπορεί να σημαίνει αυτό το μέγεθος. Ότι και να είναι, σίγουρα δεν το απασχολεί εάν αυτή την περίοδο έχουμε κορονοιό, ή πόλεμο, ή ότι άλλο κατά καιρούς επιβεβαιώνει την ανάγκη του ανθρώπινου είδους να επιβεβαιώσει ότι κυριαρχείται από άπληστους αυτοετεροκαταστροφικούς ηλίθιους. Το ερώτημα είναι, που θέλουν να το πάνε αυτοί οι άπληστοι αυτοετεροκαταστροφικοί στην παρούσα φάση που γίνεται χαμός με τον κορονοιό και θυμήθηκαν ξαφνικά οι σοβαροί και επίσημοι να σεβαστούν την κοινή γνώμη και να μας ενημερώσουν και για τα ουφο; Σίγουρα όχι στο καλό μας οπότε ας είμαστε και σκεπτικοί και καχύποπτοι και ας σκεφτούμε έστω και φευγάτα το ακόλουθο. Μήπως είναι η ώρα εμείς οι πολλοί, οι απλοί, που απλά θέλουμε μιά ευκαιρία να βγάλουμε τα προς το ζειν και ξέρουμε να περνάμε καλά, που δεν θέλουμε να κατακτήσουμε όλο τον κόσμο , δεν θέλουμε να κυριαρχήσουμε στους άλλους γύρω μας, δεν θέλουμε όποτε μας έρχεται να πηδάμε με κάθε τρόπο όποιον μας στραβο κοιτάξει στο δρόμο, ή ότι άλλο μας κάνει να θέλουμε το κόμπλεξ ή ψυχοπάθειά μας, μήπως εμείς οι πολλοί, που έχουμε τεράστια δύναμη, να σκεφτούμε να κάνουμε και εμείς κάτι καινοτόμο και πρωτόγνωρο στην ιστορία όπως κάνουν και όλοι αυτοί οι "μεγάλοι" και "σοβαροί" που ξαφνικά μας πετάνε τα ούφο στην δημοσιότητα; Μήπως να τους στείλουμε όλους στο διάολο ξεκινώντας απο τα τοπικά λαμόγια του τόπου μας και της καθημερινότητας μέχρι τα λαμόγια και τους παπατζήδες σε μεγαλύτερο επίπεδο στις επόμενες εκλογές; Άντε, αν μπορούμε να σκεφτούμε και δεν μας το έχει κάψει ο Guardian το Πεντάγωνο και τα εθνικά παπαγαλάκια τους, ας ξεκινήσουμε απο αύριο όπου συναντάμε τοπικό άρχοντα αιρετό και εκπρόσωπο κόμματος να τον ρωτάμε και να απαιτούμε απαντήσεις για το τί κάνει για τον τόπο και για το γεμάτο κορονοιους και ούφο αβέβαιο αύριο της ζωής μας. Να απαιτήσουμε λογοδοσία για τα έργα τους μέχρι ή να κάνουν κάτι σοβαρό, ή να παραιτηθούν, ή να μην τολμάνε να βγούν απο το σπίτι τους. Σκεφτείτε το. Ή με άλλα λόγια, κάντε κάτι απο αυτά που μπορεί να κάνει άμεσα ο καθένας για την ζωή του για να κερδίσετε το δικαίωμα να ασχολείστε και με τα ούφο ή αλλιώς απλά βαυκαλίζεστε (άλλο θέλω να γράψω για να ακριβολογώ αλλά θα μου κόψουν τοπ σχόλιο).

Ανώνυμος είπε...

Το ότι μέσα που μέχρι χθες θεωρούταν σοβαρά το έριξαν στην UFOλογία είναι πολύ σοβαρό και σίγουρα κακό. Μόνο κάτι παρασκηνιακό και βρώμικο μπορεί να σημαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Απλώς οι εξωγήινοι πέρασαν, είδαν ότι πολύ άνετα μπορούμε να καταστραφούμε κι από ... μόνοι και έφυγαν ανακουφισμένοι !!!

Δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, είπαν!!!
Είτε από νυχτερίδα , είτε απ το παγκολινο , είτε πυρηνικά, είτε... είτε , κλάψτε τους !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΗΣΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

και εσείς ψεκασμένα ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα είσαστε, Τσιπροκαμμενα αντικείμενα

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, ο 4:53 είναι καλά και δεν είναι ψεκασμένος και είναι εντελώς προσγειωμένος ή ότι είναι αντίθετο του εναέριου φαινόμενου. Άλλοι βλέπουν ufo ενώ αυτός βλέπει παντού τσιπροκαμμένα αντικείμενα. Το άλλο πνεύμα της συζήτησης και το χιούμορ δεν το βλέπει πάντως.

Ανώνυμος είπε...

Οι εξωγήινοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά δαίμονες...ήρθε φαίνεται ο καιρός που τους δόθηκε η δυνατοτητα να παρουσιαστούν...ενδέχεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια εδραίωσης του σατανοκινητου Αντιχρίστου...
Ο πνευματικός πόλεμος μαίνεται ήδη...