Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Εντοπίστηκε σώο το «αγωνιστικό» προεδρείο του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Φωκίδας


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά το AMBER ALERT που εκδώσαμε χθες, εντοπίστηκε σώο το «αγωνιστικό προεδρείο» του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Φωκίδας και μάλιστα ευδιάθετο για νέες παραβιάσεις του Καταστατικού.


Σήμερα στις 5 το πρωί λάβαμε μήνυμα με το οποίο μας καλούσαν μέχρι τις 9 το βράδυ να καταθέσουμε τις απόψεις μας, διότι λέει το ένα θέμα είναι για αυριανή κινητοποίηση!!!


Το καταστατικό το έχουν καταντήσει κουρελόχαρτο:
·    «Την Ημερήσια Διάταξη καταρτίζει ο Πρόεδρος σε συνεργασία με το Γεν. Γραμματέα, αφού λάβουν υπόψη τους τις απόψεις των υπολοίπων μελών… και την ανακοινώσει μαζί με την πρόσκληση στα μέλη του ΔΣ τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την συνεδρίαση…» (παρ. 2 άρθρο 14)
·    «Ο Αντιπρόεδρος αναπληρώνει τον Πρόεδρο όταν απουσιάζει σε όλες τις αρμοδιότητες και τη δικαιοδοσία του» (παρ. 1 άρθρο 20).


Πάλι όμως το «αγωνιστικό» προεδρείο αρνείται αναιτιολόγητα την τηλεδιάσκεψη, παρόλο που οι Δικηγόροι της Άμφισσας συνεδριάζουν με τηλεδιάσκεψη, η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Δελφών ζητάει τηλεδιασκέψεις και όχι «δια περιφοράς», όπως και η Δελφική Δημοκρατία, κ.α.


Κύριοι και κυρίες του προεδρείου του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Φωκίδας, τα προβλήματα του κλάδου  αυξάνονται μέρα με τη μέρα με εκθετικό ρυθμό. Σταματήστε λοιπόν να αρνείστε την μόνη οδό που μπορεί να οδηγήσει στην επίλυσή τους, η οποία δεν είναι άλλη από την οδό του γόνιμου δημοκρατικού  διαλόγου, που εσείς παραβιάζετε με τη γνωστή τακτική σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: