Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Σε τρικούβερτο γλέντι με πολλά άτομα, το Πάσχα στη Λαμία και ενώ είχε διαγνωστεί με κορονοιό, η 25χρονη Ρομά (video)

vlcsnap 2020 04 26 14h35m14s468


Καθησυχαστικοί εμφανίστηκαν τόσο ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας αλλά και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης στις δηλώσεις τους μετά από ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το κρούσμα Κορονοιού σε 25χρονη Λαμιώτισσα Ρομά.
Ωστόσο το αποκαλυπτικό βίντεο του Αθηναικού Star για τις κινήσεις της 25χρονης τις ημέρες του Πάσχα προκαλεί εύλογα ερωτηματικά.
Στο βίντεο που εξασφάλισε ο τηλεοπτικός σταθμός η 25χρονη φαίνεται να συμμετέχει σε τρικούβερτο γλέντι με πολλά άτομα ανήμερα του Πάσχα και ενώ είχε διαγνωστεί με Κορονοιό.
Η 25χρονη βρέθηκε θετική στο νοσοκομείο Παίδων καθώς είχε επισκεφτεί την μονάδα αιμοκάθαρσης αφού το παιδί της πάσχει από μεσογειακή αναιμία.
Σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα αλλά και τον υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τα υπόλοιπα παιδιά της μονάδας αφού τηρήθηκε κανονικά το πρωτόκολλο από το νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά και το παιδί της 25χρονης είναι αρνητικό στον Κορονοιό.
Η 25χρονη έχει τεθεί σε καραντίνα σε φιλικό σπίτι στο Ζεφύρι σε πολυκατοικία εργατικών κατοικιών με 25 διαμερίσματα . Είναι ασυμπτωματική και υποστηρίζει πως δεν ξέρει που κόλλησε τον ιό.
Στο ρεπορτάζ του όμως ο συνάδελφος Γιάννης Σωτηρόπουλος αποκαλύπτει πως το Μ. Σάββατο πριν από το Πασχαλιάτικο γλέντι στη Λαμία, η νεαρή μητέρα πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ ενώ όπως βλέπουμε και στο βίντεο, μέσα στο σπίτι που έγινε το γλέντι είχαν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα.
Να θυμίσουμε ότι από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της 25χρονης ελέγχθηκαν τρία δείγματα τα οποία ήταν αρνητικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: