Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ κ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΙΤΕΑΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Θανασης Παναγιωτοπουλος, κάθεται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Προξενεί εντύπωση ο τρόπος εκμετάλλευσης από διαφορετικές πλευρές, ενός γεγονότος.
Προξενεί εντύπωση η εξισωτική προσπάθεια, απόκρυψης βασικών παραμέτρων σε ένα θέμα.
Προξενεί εντύπωση η κουτοπονηριά ατόμων που δεν μπορεί να δικαιολογηθούν από την θέση που έχουν στην αυτοδιοίκηση ή στη δημοσιογραφία.



ΛΟΙΠΟΝ... 



ΣΤΙΣ 18/6/2017 μετά από πρόσκληση του ΗΛΙΑ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ και του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας, επισκέφθηκε τον Νομό Φωκίδας. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ο ΓΓ του υπουργείου Πολιτισμού Αθλητισμού ο κ Συναδινός συνοδευόμενος από 2 συμβούλους του.



Η επίσκεψη, που περιλάμβανε Αμφισσα, ομιλία στην Ιτέα και Λιδορίκι, είχε να κάνει με τις ελλείψεις αθλητικών υποδομών στον νομό και ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΉ τους, μέσα από Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου.



Οι δήμοι θα έπρεπε να κάνουν τις τεχνικές μελέτες και θα ακολουθούσε προγραμματική σύμβαση με το υπουργείο.



Ανάμεσα στα έργα, εντάχθηκαν και το κολυμβητήριο Ιτέας και το γήπεδο Τεννις στην Άμφισσα . Για το τελευταίο στις 23/10/2018 στο υπουργείο με την παρουσία Δημάρχου Δελφών, Υπουργού ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βασιλειάδη και φυσικά Ηλία Κωστοπαναγιώτου υπογράφηκε η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ του έργου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ..



Επομένως άλλο η χρηματοδότηση της κατασκευής και άλλο οι λειτουργικές δαπάνες που ο Δήμος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ απέναντι στους δημότες να εξασφαλίσει.
Τα παραπάνω γράφονται για να βγούν τα σωστά συμπεράσματα από όποιον θέλει.
Για να σταματήσουν οι διάφοροι να αυτοθαυμάζουν εαυτούς και αλλήλους.
Και κάτι ακόμη.



Στην Άμφισσα υπάρχει μια τρύπα στο έδαφος κατά τον σχολιασμό του τότε ΓΓ Αθλητισμού. Αληθεύει ότι λέγεται Κολυμβητήριο Άμφισσας? Ερωτώ αυτοδιοικητικούς και πρώην και νύν βουλευτές. 


Καλλίτερα Μούγκα στη στρούγκα.

Χρηστος Βανδωρος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαράς Ευαγγελια για τον ιδιοκτήτη του δημοσίου γηπέδου τενις,ανοίγουν οι μαύρες δουλειές .Οι χαζοί πολίτες θα συνεχίζουν να πληρώνουν προς όφελος του ενός γιατί μόνο ένας διαχειρίζεται το γήπεδο τένις και κανένας άλλος. Ο ιδιοκτήτης το δημοσίου γηπέδου τένις είναι ΕΝΑΣ και οποίος και αν είναι δήμαρχος η οποία κυβέρνηση φτιάχνει τα γήπεδα κύριε Βανδωρε καμία σημασία δεν έχει . Το μαύρο χρήμα ζει και βασιλεύει πάντα.