Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Δελτίο Τύπου για την 5η Λευκή Νύχτα της Άμφισσας





Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η «5η Λευκή Νύχτα της Άμφισσας», μια νύχτα που με τη λάμψη της φώτισε την πόλη και την αγορά της. Έχει γίνει πια ένας θεσμός που κάθε χρόνο υπερβαίνει τους στόχους που βάζουμε και τονώνει την τοπική οικονομία. Μας έδωσε μια νότα αισιοδοξίας να συνεχίσουμε την προσπάθεια δίνοντας στην αγορά και στην πόλη μας την ευκαιρία να παρουσιάζει τις δυνατότητές της στο να προσελκύει καταναλωτές και επισκέπτες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της φωτεινής βραδιάς!

Καταρχάς, ευχαριστούμε τον Δήμο Δελφών και τη Δημοτική Ενότητα Άμφισσας για την υλική και τεχνική βοήθεια που μας προσέφεραν. Επίσης, το Επιμελητήριο Φωκίδας που από την πρώτη διοργάνωση είναι αρωγός μας. Ευχαριστούμε και την Αστυνομική Διεύθυνση που βοήθησε -με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφάρμοσε- στην ομαλή κίνηση των οχημάτων.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους επαγγελματίες για τις πρωτοβουλίες των δράσεων που πήραν (μουσικά happenings και συναυλίες).



Συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας, αλλά και στους συναδέλφους μη μέλη μας, που με τις προσφορές, εκπτώσεις και «κεράσματα» συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία τις υπέροχης βραδιάς.

Σταδιακά, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες πιστεύουν σ’ αυτό τον θεσμό και τον δυναμώνουν χρόνο με το χρόνο.
Ευχαριστούμε θερμά τους Οργανισμούς και Συλλόγους που πήραν μέρος στην «5η Λευκή Νύχτα» και συγκεκριμένα:
-       Εμπορικός Σύλλογος Άμφισσας
-       Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Φωκίδας
-       ΚΟΙΣΠΕ Φωκίδας
-       Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Δελφών
-       Σύλλογος Γυναικών Φωκίδας
-       Ένωση Σκακιστών Άμφισσας
-       Εστία «Άγιος Νικόλαος»
-       Όμιλος Αντισφαίρισης Φωκίδας
-       Αθλητικός Σύλλογος Δράκοι Φωκίδας
-       Σύλλογος Ελεύθερων και Αυτόνομων Δυτών Φωκίδας «Κρισσαίος
-       Σύλλογος Ξένων Γυναικών Φωκίδας «Φίλων»
-       Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τ.Τ. Άμφισσας

Δεν θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε το ΚΤΕΛ Φωκίδας και το Τουριστικό γραφείο Ευθ. Καλπούζου που για δεύτερη χρονιά διευκόλυναν το επιβατικό κοινό του Δήμου μας. Επίσης, τις θερμές ευχαριστίες μας στον φίλο Πάνο Μπαλτά, που για μια ακόμη χρονιά βοήθησε αφιλοκερδώς για την προβολή της εκδήλωσης, καθώς και όλα τα τοπικά μμε για τις ενημερωτικές δημοσιεύσεις τους.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καταναλωτές και επισκέπτες της πόλης που στήριξαν με την παρουσία τους τη μαγική και κεφάτη βραδιά.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας δικαιωμένο από μια τέτοια ανταπόκριση υπόσχεται να συνεχίσει να στηρίζει τον θεσμό και οποιεσδήποτε δράσεις που αναδεικνύουν και προβάλλουν την πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: