Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019

--και η ανταπάντηση της Μαίρης Καπαρέλη (νεοκλεγείσας προέδρου της Τ.Κ Κίρρας) στον δήμαρχο Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο


     Ανταπάντηση στον κ .Αθ . Παναγιωτόπουλο , για το θέμα της διάλυσης της σύμβασης για την κατασκευή της προσθήκης στο 1ο Δημοτικό σχολείο Άμφισσας.( η απάντησή του επί του θέματος αναρτήθηκε στο facebook  Δήμος Δελφών 13-8-2019).
Απερχόμενε Δήμαρχε Δελφών,
Αντί να αναλώνεστε να απαντάτε άνευ παραγόμενου έργου και φυσικά χάσατε πολύτιμο χρόνο γι΄αυτό , δεν έχετε συνειδητοποιήσει την πλήρη αποτυχία σας σε θέματα άσκησης κοινωνικής πολιτικής και ειδικής αγωγής κι ευαισθησίας επίσης . Ακόμη κι όταν σας προσφέρθηκε πλουσιοπάροχα η γενναία χρηματοδότηση της Περιφέρειας για την κατασκευή της προσθήκης του 1ου Δημοτικού Άμφισσας , φανήκατε ανέτοιμος και ανεπαρκής ως πολιτικός προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικός Υπηρεσιών , που είχατε μεριμνήσει να διαλύσετε .
     Επειδή δυσκολεύεστε να το παραδεχτείτε -παρά τη μεγάλη προσπάθειά σας να σχηματίσετε έως τελευταία στιγμή συνδυασμό στην Κοινότητα Κίρρας -χωρίς αποτέλεσμα , ομιλώ και ως εκλεγείσα Πρόεδρος Κοινότητας Κίρρας . Γι΄ αυτό ,λοιπόν, θα σας δυσαρεστήσω ακόμη μία φορά παραθέτοντας ακόμη μία διάλυση σύμβασης κατασκευής ραμπών για την Κοινότητα Κίρρας, με ανάδοχο του έργου τον κ. Γ. Σκοπελίτη, ποσού 3.750,00 ευρώ . Ούτε αυτή την μικρή παρέμβαση δεν κατορθώσατε ως Δημοτική αρχή να υλοποιήσετε για να δικαιολογήσετε την αυτοδιοικητική σας παρουσία.
   Ακόμη και τώρα δεν έχετε διδαχθεί από τα λάθη σας που αποτυπώθηκαν στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές με πλήρη αποδοκιμασία του ανύπαρκτου τεχνικού σας προγράμματος και έργου συνολικά. Ασκήσατε τη δημόσια διαχείριση των πραγμάτων του Δήμου και μας παραδίδετε μία χαμένη πενταετία. Υπάρχει ακόμη καιρός να το αντιληφθείτε. Θα μάθετε να ανέχεστε την κριτική επί θεμάτων που διαχειριστήκατε , ειδικά όταν είναι τεκμηριωμένη και βασιζόμενη στην έντυπη αλληλογραφία σας.
Η κακή ήττα θέλει διαχείριση απερχόμενε Δήμαρχε Δελφών .
"Χυδαία" λοιπόν συμπεριφερθήκατε Εσείς , στις πλάτες των παιδιών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας για ιδιοτελείς σκοπούς.
 
Μαίρη Καπαρέλη
Νεοεκλεγείσα Πρόεδρος Κοινότητας Κίρρας


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΤΤΗΘΗΚΕ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ..ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑ ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΡΩΤΑ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ 2007 ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ 1.000000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ? Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗς ¨ΕΛΙΑΣ¨ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΑ. ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!111

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.. ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΡΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ??? ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ???? ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η..ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ανταπάντηση για το Ειδικό Σχολείο Άμφισσας με ράμπες στην Κίρρα.

Τρομερή ανταπάντηση. Μιλάμε για διάλογο όχι αστεία.