Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Τι είπε ο Πέτρος Μαντούβαλος για την παράδοση του 34χρονου δράστη της δολοφονίας της 13χρονης Ρομά στην Άμφισσα

Στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας βρίσκεται από χθες ο 34χρονος επιχειρηματίας που πυροβόλησε και σκότωσε την 13χρονη Ρομά στην Άμφισσα.   

Ο επιχειρηματίας παραδόθηκε χθες και περίπου στις 10:00 το βράδυ με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και του δικηγόρου του Πέτρου Μαντούβαλου πέρασε την πόρτα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.   

Μιλώντας  στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο Πέτρος Mαντούβαλος δηλώνει πως ο 34χρονος βρισκόταν στο βουνό πάνω από την Άμφισσα και μετά από επαφές που είχε μαζί του κατάφερε να τον πείσει να παραδοθεί.   

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος κρυβόταν στα βουνά προκειμένου να αποφύγει το λιντσάρισμα από τους εξαγριωμένους Ρομά και όχι τη σύλληψη.   Νωρίτερα το απόγευμα ο κύριος Μαντούβαλος βρήκε τον 34χρονο στην Γκιώνα.   

Ο γνωστός ποινικολόγος συζήτησε μαζί του και κατάφερε να τον πείσει να παραδοθεί στους αστυνομικούς.   

Σύμφωνα με τον κύριο Μαντούβαλο ο 34χρονος είναι συντετριμμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει το κορίτσι.   

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας ωστόσο θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: